Winterjas trends 2021 / 2022

Winterjas trends 2021 / 2022. Welke winterjas ga jij deze winter dragen? De zomer is helaas weer voorbij en de winter ligt alweer op de loer. Vandaag laat ik jou de nieuwste trends zien op het gebied van winterjassen 2021 / 2022. Zo kan jij een goede keuze maken met welke winterjas jij deze winter gezien wilt worden.

Winterjas trends 2021 / 2022: welke winterjas is hip

Winterjassen voor mannen hebben soms onterecht de naam een beetje saai te zijn. Lekker warm, donker en vooral niet te kort of te lang. Deze winter gaat dat veranderen! De winterjas voor mannen deze winter mag namelijk echt een statement zijn. Qua kleur, qua model als qua lengte. Deze winter mag je helemaal losgaan met je winterjas. Wees ook niet te bang om deze keer voor een maatje groter te kiezen. Winterjassen mogen / moeten sowieso lekker ruim zitten, dit geeft namelijk extra veel warmte. Maar deze winter is de oversized jas helemaal “het ding”.

Welke kleur winterjas gaat het deze winter worden

De kleur van de winterjas deze winter is bijna helemaal vrij te kiezen. Je ziet alleen wel echt een trend om qua kleur een statement te maken. Kleuren die we veel zullen zien deze winter zijn Bordeauxrood, bruin-rood en paars-rood….tegen aubergine aan. Laat je echter hierdoor niet tegenhouden om te kiezen voor een enorme knalkleur of een combinatie van knalkleuren. Het is deze winter bijna hoe gekker hoe beter.

Welk model winterjas is het deze winter helemaal

Deze winter gaan de mannen voor lange jassen. Jassen als parka’s, mantels en lange puffers zijn het helemaal. Wil je echt helemaal hip de straat op, dan is een bezoekje aan de kringloopwinkel of de kledingkast van je opa geen overbodige luxe. De lange mantel van jaren geleden is het helemaal en zeker als deze nog een beetje versleten is staat hij alleen maar hipper. Ga je voor iets warms dan is de puffer het helemaal voor jou! Dit zijn jassen met een dikke donsvulling. Deze jassen draag je oversized en het liefst in een felle kleur. Ook de parka is een blijvertje. Een ideaal model voor veel mannen en in heel veel gevallen echt tijdloos. Wil je een iets veiligere keuze maken dan is een parka een hele mooi jas die zowel stijlvol als sportief gedragen kan worden.

Winterjas trends 2021 / 2022

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer