MuziekMuziek

Yes mijn eigen Toms schoenen. De Toms Classic, Paul Van Dijk special.

toms-logoToms Schoenen

Nog niet zolang geleden heb ik een artikel geschreven over Toms Schoenen (klik hier) . Dit artikel ging vooral over de achtergrond van Toms en de goede doelen die je steunt zodra je een paar Toms koopt. Dat is in goede aarde gevallen en als dank heb ik deze te gekke Toms schoenen gekregen.

DSC05405
Toms schoenen. De Toms Classic, Paul Van Dijk special by B4men.nl
DSC05407
Toms schoenen. De Toms Classic, Paul Van Dijk special by B4men.nl
DSC05409
Toms schoenen. De Toms Classic, Paul Van Dijk special by B4men.nl

Mijn Toms Schoenen

De Toms Schoenen die ik nu heb gekregen van zijn het model Classic, heerlijke schoentjes (pantoffeltjes) voor in de zomer. De uitvoering is bijzonder het gaat om een special ontwerp door Paul van Dijk. Bijzonder zijn ze zeker….ik heb nog nooit zoveel reacties gehad op mijn schoenen!! De meningen zijn nooit gemiddeld, dat betekend je houdt er van of je vindt het helemaal niets, geen middenweg. Dat vind ik altijd wel leuk, ik ben niet bang om iets aan te trekken waarvan ik weet dat het reacties gaat geven. De schoen zelf zitten zoals gezegd als pantoffeltjes, er zit voor een losse schoen ook een voetbed in. Ik moet wel heel eerlijk zijn dat het geen schoenen zijn die vele seizoenen meegaan. Ik kan zien dat de stof langzaam wat ruimte gaat geven en ik met mijn voet schuin op de zool kom te staan. Dus een hele dag winkelen, wandelen of (in mijn geval in de kapsalon) werken komt niet te goede aan de houdbaarheid van de schoenen. Deze stappers draag je voor korte wandelingen…heerlijk naar het strand of naar een terrasje. Ik draag ze zelfs met een dikke knipoog onder een nette outfit, daarmee maak ik de outfit net wat minder officieel. Bijkomend voordeel, ik hoef mijn voeten dan niet op te sluiten in veel te warme schoenen.

DSC05899
Toms schoenen. De Toms Classic, Paul Van Dijk special by B4men.nl
DSC05903
Toms schoenen. De Toms Classic, Paul Van Dijk special by B4men.nl
DSC05913
Toms schoenen. De Toms Classic, Paul Van Dijk special by B4men.nl

 

Kortom super blij met mijn Toms schoenen en ik ga ook zeker voor de winter nog kijken voor een paar Toms, maar dan in een winteruitvoering.

DSC05414

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer