MuziekMuziek

Replay Laserblast L.I.F.E Jeans

Replay Laserblast Jeans

Het produceren van een Jeans is een aanslag op de natuur. Bij het productieproces van denim worden veel grondstoffen gebruikt en treed er een enorme vervuiling op voor het behalen van de perfecte kleur en wassing. Dat moet anders kunnen hebben ze bij Replay gedacht. Replay heeft nu de Laserblast L.I.F.E  collectie ontwikkeld…een wat??? hahaha, deze collectie is een premium en duurzame denim capsulecollectie.

Wat betekend Laserblast L.I.F.E

De denim collectie wordt niet traditioneel geverfd en gewassen. Elke denim item wordt op een lage temperatuur gewassen en het bleken gebeurt met minerale pigmenten in grijs,bruin en oker tinten. Daarna wordt het gedroogd op speciaal ontwikkelde poppen. De gedragen look wordt bewerkstelligd met lasers, de lasers gaan langs het denim en brand als ware de “wash” in de jeans. Hierdoor zijn de spijkerbroeken van Repaly dus een heel stuk milieuvriendelijker dan menig spijkerbroek.

Reclame

om de duurzaamheid van deze collectie kracht bij te zetten heeft Replay een super mooie reclame gemaakt met dit keer geen modellen maar twee zeer toegewijde milieustijders. De Noorse Aleksandra Orbek-Nilssen en Enok Groven spelen een hoofdrol in deze rebelse campagne.

 

http://youtu.be/loUySk9PmRg

Welke jeans zijn er verkrijgbaar

Voor de mannen zijn er twee stijlen, de slim fit Anbass en de regular fit Waitom….huh maar 2 soorten??? Maar er zijn diverse mogelijkheden qua stof, behandeling en wassingen, waardoor het lijkt alsof er heel veel verschillende soorten jeans verkrijgbaar zijn.

m983-000698-407_009 (1)
replay anbass/b4men
m983-000419-402_007_1-1 (1)
Replay Waitom/b4men

Neem eens een kijkje op de website van Replay.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Knap hoe elk bericht op deze site meteen al 24 Facebook-likes heeft. Welke plugin gebruiken jullie daarvoor?

  • Beste Junip,

    De likes op mijn berichten worden niet gecreëerd door welke plugin dan ook. Iedere like is een echte like!!!

Written by Jan Willem Huffmeijer