SelectSelect

Nederlander in nieuwe Chanel No 5 reclame

Chanel No 5

Vanaf september 2014 komt er een nieuwe Chanel No 5 reclame. Is dat nu zo bijzonder nieuws??? Nee, natuurlijk niet…maar wat wel heel erg leuk is om te vermelden is dat er dit keer gekozen is voor een Nederlander en geen Brad Pitt. Wie dan??? Niemand minder dan Michiel Huisman!!! Huh wie??? hahaha nou heel eerlijk, dat dacht ik ook.

chanel-no5-bottle2

 

Wie is Michiel Huisman

Michiel Huisman is dus een Nederlander die inmiddels in ย Amerika best beroemd is geworden en dat begint nu ook in eigen land te komen. Hij is voornamelijk heel bekend geworden door zijn rol in de HBO serie Game of Thrones. Echter speelde hij ook in 2 andere series, Nashville en Orphon Black. Tevens heeft hij een film opgenomen die waarschijnlijk einde van het jaar uitkomt, genaamd The Age of Adaline, hierin speelt hij samen met de mooie vrouw Blake Lively en de film grootheid Harrison Ford.

 

De reclame

De Chanel No 5 reclame’s zijn geen standaard reclame’s. De reclame’s zijn kwalitatief altijd zeer goed en mooi, dus ik verwacht er veel van. Vele beroemdheden zijn Michiel Huisman al voor gegaan, denk aan Brad Pitt en Nicole Kidman. Michiel Huisman is niet de enige beroemdheid dit keer in de reclame, hij speelt namelijk samen met topmodel Gisele Bรผndchen. Wat ook wel leuk is om te vermelden is dat Michiel Huisman pas de 2e man is die ooit in een Chanel No5 reclame speelt, zijn voorganger Brad Pitt was de 1e in de geschiedenis. Best bijzonder toch?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Add comment
  • Leuk artikel over Michiel Huisman! Kijk zelf redelijk wat series en heb hem wel eens voorbij gekomen. Je mist eigenlijk de serie waarmee hij echt doorbrak in Amerika en waardoor hij steeds meer rollen krijgt. In 2010 kreeg hij namelijk een rol in de HBO serie, Treme ;).

Written by Jan Willem Huffmeijer