MuziekMuziek

Schoenen trends voor mannen in de winter

Schoenen voor mannen in de winter. Het kan soms best lastig zijn om toffe winterschoenen voor mannen te vinden. Veel mannen vallen terug op de bekende sneakers. Toch heb je tegenwoordig echt heel gave schoenen en boots, die je als man in de winter kan dragen. Ik laat je vandaag diverse schoenen zien, die ik graag draag maar ook die ik op mijn verlanglijstje heb staan.

Schoenen voor mannen in de winter

Winterschoenen kan je natuurlijk op verschillende manieren uitleggen. Zo kan je voor gevoerde schoenen kiezen, die je voeten lekker warm houden in de winter. Maar wanneer je niet heel veel buitenkomt in de winter is een niet gevoerde schoen misschien een betere optie. Ik persoonlijk vind een hogere schoen dan wel meer een winterse uitstraling hebben. Ik loop graag met Boyd, onze Berner Sennen, lekker in de natuur. Zeker in de winter is het heerlijk om grote wandeltochten te maken in de duinen. Hiervoor zijn een paar goede outdoorlaarzen onmisbaar. Je hebt als man dus echt best wel wat mogelijkheden om hip en met warme voeten de winter door te komen.

Onderhoud van schoenen voor mannen in de winter

De winter vraagt niet alleen om andere schoenen maar ook om een ander onderhoud van je schoenen. Sneeuw en regen zijn bij slecht onderhoud funest voor je schoenen. Waar je in de zomer volstaat met een beetje borstelen en een natte spons langs je schoenen, is het in de winter wel even andere koek. Belangrijk is om je schoenen goed te beschermen tegen nattigheid. Dit kan je het beste doen door je schoenen goed in te sprayen of met een wax te handelen. Houd dit goed bij. Eén keer een beetje sprayen en vervolgens nooit meer volstaat niet. Houd je schoenen schoon en spray ze regelmatig in. Echt iets wat je nooit moet doen is je schoenen, wanneer ze nat, ze te drogen zetten op of bij de verwarming. Wissel regelmatig van schoenen, afwisseling geeft je schoenen rust en houdt ze beter in vorm. Goed excuus voor meerdere paar schoenen.

Zo draag ik mijn winterschoenen

Grijze schoenen van Sacha schoenen
De nettere hoge schoen is het helemaal deze winter. Draag ze op een jeans en niet helemaal dicht voor een casual look. Deze schoenen zijn van Sacha schoenen.
Jan willem in het bos
Een lekkere dikke winterjas met de grijze hogere veter boots van Sacha met de look voor de winter compleet
Grijze schoenen van rehab
Deze Rehab schoenen geven je lekkere warme voeten in de winter
Jan willen draagt een grijze joggingbroek, grijze jas en grijze schoenen
Met joggingbroek en de grijze jas krijg je echte casual look die past bij de winter.
Aigle laarzen.
Trek de outdoor in met deze Aigle laarzen. Door de speciale voering zijn ze super warm en dus heel geschikt voor de winter.
Jan Willem met Berner Senne Boyd lekker buiten
Klaar voor winterse outdoor wandelingen. Boyd doet niets liever!!
Schoenen van Rehab
Mooie Rehab schoenen die heel goed passen bij een nettere en casual look deze winter.
Jan Willem in de NDSM werf
Een look die goed bij mij past.
Bruine Melvin en Hamilton schoenen
Voor de nette look ga ik voor deze hogere Melvin & Hamilton schoenen
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer