MuziekMuziek

YES!! B4men.nl bestaat 1 jaar!!! Dat moet gevierd worden!!

1jaar

B4men.nl bestaat 1 jaar

 

wow wat is de tijd ongelofelijk hard gegaan. Zo start je met het uitvoeren van een super leuk idee en zo ben je alweer een jaar verder. Een jaar wat ik nooit meer zal vergeten….zo heftig en intens, maar o zo gaaf. B4men.nl is in één jaar tijd uitgegroeid tot een bepalende site voor mannen, waar iedere man zich kan thuis voelen en leuke informatie kan vinden over verzorging, kleding, eten en natuurlijk de sterke dranken. Inmiddels weten ongeveer 30.000 unieke bezoekers per maand de weg naar b4men.nl te vinden. Dit bezoekersaantal is zoveel meer dan verwacht en zo’n compliment voor mijn werk, iets waar ik heel trots op ben!! Gelijk maar even mijn doel voor volgend jaar vast leggen. Ik ben ambitieus genoeg om 30.000 een heel mooi getal te vinden maar om daar zeker naar zo’n jaar te gaan kijken of het mij lukt om dat over een jaar op 50.000 unieke bezoekers per maand te kunnen hebben. Hoe ga ik dat aanpakken?? eigenlijk niet anders dan het afgelopen jaar,ik ga zorgen voor leuke artikelen en zorgen voor een goede promotie. Vooral de promotie zal heel belangrijk zijn….kijk jullie weten mij inmiddels goed te vinden maar dat moeten nog veel meer mensen worden. Daar ligt gelijk een leuke taak voor jullie…….Help mij promoten bij andere!!! Breng mij onder de aandacht, stel b4men voor aan vrienden, familie en kennissen en laat hen mijn Facebook pagina like’n (klik hier). Kortom iedere vorm van hulp is belangrijk en hard nodig!! Natuurlijk gaat dat beloond worden!!

champagne-ontkurken

 

Het ultieme B4men.nl Mannenpakket met een jaar lang verzorging.

Wie jarig is moet trakteren….toch??!! Nou dan doen wij dat!! Ik heb al mijn contacten gebeld en gemaild, met het idee om twee super mooie pakketten samen te stellen die jou een jaar lang kan voorzien van een geweldige verzorging. Op mijn oproep is meer dan goed gereageerd en dit heeft twee super mooie pakketten opgeleverd. Waarom maar twee pakketten met zoveel mooie spullen?? Tja, wij willen nou eenmaal een mooie prijs winnen en meer is altijd leuker dan minder. De twee pakketten zijn bijna identiek maar 1 pakket heeft echt een klapper…een geweldig mooi horloge van KYBOE! t.w.v €250,- . Beide pakketten zullen een waarde vertegenwoordigen van meer dan €1000,- winkelwaarde. Kortom geen klein prijsje!!

DSC04720

Wat moet je doen om het pakket te winnen

– Ga naar de Facebookpagina van B4men.nl en like de pagina!! Klik hier

– Deel het bericht over het Mannenpakket!!

De actie loopt tot 31 juli en in de eerste week van augustus zullen de winnaars een bericht krijg.

 

Dit zit in het B4men.nl Ultieme Mannenpakket

– Strandlaken van Meyba

– Remington Vacuum

– L’Occitane verzorgingspakket

– Dr. van der Hoog kleimasker

– Ons Mannen verzorgingspakket

– Rituals Car Perfume

– Mr. Maroosh scheercream

– Davidoff Coolwater Night Dive Pakket

– Baldessarini Secret Mission

– Sp Men verzorgingspakket

– Puma Brasil voor hem en haar

– Eye Fi 8gb. + wifi kaart

– S.Oliver Difference

– Boss Bottled Unlimited

– David Beckham Instinct pakket

– Kyboe! armband

– Moquer Hanz de Fuko pakket

– Guhl Shampoo pakket

– Dermolin pakket

– Marco Polo Shirt

– Nivea pakket

– Cristiano Ronaldo CR7 Boxershort

– Maharishi Shirt G-Shock

– Kyboe! Horloge !!!

DSC04721 DSC04723 DSC04725 DSC04726 DSC04729 DSC04730 DSC04731 DSC04733 DSC04735 DSC04736 DSC04739 DSC04742 DSC04743 DSC04744 DSC04745 DSC04748 DSC04749 DSC04750 DSC04751 DSC04753 DSC04758 DSC04759 DSC04760 DSC04756

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
5 comments
  • Wauw…ik bleef maar naar beneden scrollen. Wat een geweldig pakket. Echt 1 om je man heel blij mee te maken. Ik wil jullie feliciteren met het 1 jarig bestaan en ik zou zeggen….op naar de 10

  • #Amazing je zou het maar winnen zeg!!!! Wat een mega spontane aktie .. Nogmaals Gefeliciteerd B4men.nl

  • Op de 31e word ik 50. Wat zou het fantastisch zijn op deze gedenkwaardige dag dit geweldige pakket te mogen winnen zodat ik ook als Abraham er op en top uit kan zien.

Written by Jan Willem Huffmeijer