MuziekMuziek

Verspil geen tijd deze vakantie!! Huur een Wifi dog!!

De vakantie staat alweer voor de deur, hoe irritant is het om op je vakantie nooit een goede wifi-verbinding te kunnen vinden. Tegenwoordig kunnen wij echt niet meer zonder internet, zelfs op vakantie moeten we nog alles kunnen posten, mailen, like’n en share’n!! Tja dan wil je wel een goede wifi verbinding hebben toch??

 

De briljante uitvinding van José

wifi-dogs-2

José Heeft deze zomer de oplossing voor het wifi probleem. Het is José gelukt om zijn trouwe viervoeters te trainen in het opsporen van goede wifi signalen. Leuk natuurlijk maar wat heb jij daar aan?? Jij kan deze viervoeters huren!!! Waar.????nou, bij José’s wifi-dogs. Samen met zijn mede-oprichter en trainer Santiago, heeft José een roedel honden getraind en klaar gestoomd om het jou deze vakantie een stuk makkelijker te maken bij het opsporen van een goede wifi verbinding. Hoe het werkt?? Kijk naar dit filmpje en zie met eigen ogen hoe het werkt!

Wifi-docs

 

 

 

Hahaha gekkigheid natuurlijk!! Wifi-Dogs hahaha, maar het idee is wel erg leuk en had zomaar gekund toch?? Wat is dan de reden voor T-Moblie om deze campagne op te zetten?

De manier waarop mensen er alles aan doen om wifi te krijgen op vakantie, heeft T-Mobile geïnspireerd om hier een ludieke zomeractie om heen te bouwen. Met de unieke app ‘Travel en Surf’ kan je wanneer je op vakantie gaat al bijvoorbaat mb’s inkopen om lekker te kunnen internetten op vakantie. Via de app kan je bijhouden hoeveel je al verbruikt hebt en wanneer je er doorheen bent, kun je eventueel nog wat mb’s kopen. Natuurlijk is het gebruik van de app in het buitenland gratis.

wifi_zpsb2b34d81

Kortom een leuke actie waar ik zelf wel om kon lachen….!! Uiteraard is dit een gesponsord artikel, waarschijnlijk had ik anders niet van deze actie geweten. Leuk vind ik hem echter wel en ik sta 100 % achter deze post.

 

Sponsored Post

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer