MuziekMuziek

B4men.nl Gaat naar Disneyland Parijs.

disneyland-parijs-logo

Beste Lezers B4men.nl is naar Disneyland Parijs.

 

Vandaag geen bericht zoals je bent gewend van mij (sorry!!). Ik ben vandaag met mijn gezin als vakantie-uitje naar Disneyland Parijs. Ik ben daar op uitnodiging van Disney omdat ik voor hen op de blog ook promotie maak. Super leuk natuurlijk en eindelijk kan nu ook eens mijn gezin profiteren van mijn blog (hahaha deze keer niet alleen voor papa, riep mijn dochter van 7).

large_Trouwen_in_Disney
B4men.nl in Disneyland Parijs

 

Natuurlijk kan iedereen die het leuk vind mij daar volgen via mijn Social Media. Ik zal tussentijds een paar leuke updates geven op de Facebookpagina van B4men.nl (klik hier, gelijk like’n) en mijn Instagram (klik hier,  gelijk volgen). Alles is te volgen via de #Ratatouille.

disneylandpark-large

 

Helaas kreeg ik het niet voor elkaar om later te gaan in verband met de nieuwe attractie Ratatouille, jammer is het wel maar het geeft ons weer een goede reden om later nog een keer te gaan 😉 Meer weten over deze nieuwe attractie ik heb er pas een artikel over geschreven (klik hier).

ratatouille

 

Kortom wij genieten van een heerlijke dag Disneyland Parijs en wensen jullie ook een mooie dag.

Groeten,

Jan Willem

logo-website-klein

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer