MuziekMuziek

Word jij Opperbaas Kerstversierder, oproep/column Pascal Meulenbelt

De beste man met zijn mijter is het land uit. We weten allemaal wat dat betekent, de kerst komt eraan. De afgelopen weken en maanden stonden met name weer in teken van de discussie tussen volwassenen die bang zijn niet gehoord te worden. Naar mijn inziens is dit de voornaamste reden dat in Nederland Kerstmis groter en groter zal worden de komende jaren. Ik als “Kerstofiel” stimuleer dit gedrag en roep iedereen op dit voorbeeld te volgen. In deze donkere periode is het belangrijk om elkaar niet uit het oog te verliezen. Hoe doe je dat in het donker? Inderdaad door licht! De maand december is de maand waarbij Tussen Kunst & Kitsch hoogtij dagen hoort te vieren. Het kerstfeest staat te boek als een kitscherig feest met veelal foute versieringen. Gekleurde lampjes, flikkerende lampjes, kleine lampjes, grote lampjes, witte kerstbomen, groene kerstbomen etc. Het is mogelijk om nog uren door te gaan. Ik ben een groot fan van lampjes maar zelfs ik vind niet alles mooi. Maar beter slechte lampjes dan geen lampjes. Daarom vind ik het de hoogste tijd voor een oproep. Een oproep voor het mooist verkleden huis, boom, balkon. Het gaat niet om de hoedanigheid. Meer lampjes betekent niet dat het beter is en minder lampjes betekent ook niet dat het beter is. Hoogstpersoonlijk ga ik opzoek naar een professioneel en ervaren kerstversieringjury en zij zullen, in samenspraak met mij, de versiering beoordelen. Maar niet getreurd. Wij maken de voorselectie. Daarna is het aan jou! Na de voorselectie is het aan jou om jouw versiering aan de man te brengen. De versiering met de meeste interacties op Facebook wint deze verkiezing en krijg jij voor een jaar de naam Opperbaas kerstversierder! Wie wil dat nou niet? Dus kom in actie de komende weken, deel jouw versieringen met ons onderaan de post op de B4men Facebookpagina.

Geniet en laat je ook inspireren door de andere inzendingen en wie weet mag jij jezelf binnenkort Opperbaas kerstversierder noemen.

Pascal Meulenbelt
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer