De week van B4men. Yes! we gaan weer de drukste tijd van het jaar in.

Welkom kerststress! De afgelopen week hebben we vanwege de drukte die er aan komt al veel moeten doen. We hebben de onze B4men Barbershop alvast helemaal kerst klaar gemaakt. De schappen zijn gevuld met nieuwe producten die iedere man graag zou willen hebben onder de boom. Daarnaast zijn we hard aan het werk om mij wat lucht te geven qua blog. Dit omdat ik de komende week heel wat extra uurtjes zal maken in shop. Nu is het allemaal erg druk maar het is ook zeker een heel erg leuke tijd. Mensen zijn gezellig en willen er natuurlijk allemaal goed uitzien. De afgelopen week was dus minder spannend dan anders. Hoewel…..Marie Louise en ik hebben nog wel iets spannends gedaan maar hiervan zien jullie deze week het resultaat. Ik hoop dat jullie het kunnen waarderen. Verder bestond onze week dus uit schrijven en lopen met Boyd. Gewoon een lekker weekje dus.

De Week van B4men in beeld

Marie Louise moest naar het ziekenhuis dus maar even wachten in de bollenvelden in de wachtkamer.
Tijd voor een kopje koffie met de lekkerste chocolade die er is!!
Op de bank met een boekje dat is een tijd geleden. Een beter planning zorgt voor meer ontspanning.
Tijd voor een geweldige stoof. Recept snel op de blog!!
Wat een leven.
Lekker naar buiten met Boyd. Hij wordt met zn 20 weken alweer groot.
Keuzes maken…welke schoenen zou jij uitkiezen voor de kerst?
Amaranthe heeft mijn telefoon gepikt en wat gaat ze dan doen….selfies maken.
Aan de wandel en gelijk maar even wat foto’s maken voor de blog.
Wauw! echt zo’n gaaf horloge gekregen vanuit Swatch, lees hier meer over het horloge.
Een lekker wijntje met…
Lekkere hapjes natuurlijk.
Yes gaan we weer. Mijn knie is bijna klaar voor het zwaardere werk.
Deze man doet mij iedere week weer pijn!! Whahaha, maar hij maakt mij wel beter!! Thanks Nigel.
Avondje uiteten met z’n tweetjes. We hebben weer ouderwets veel lol.
Genieten van een lekkere burger maar deze zien jullie binnenkort terug op de blog.
Schrijven doen we zo. Levi houd iedere tekst goed in de gaten, zonder zijn toestemming komt er niets op de blog. Namens ons tot volgende week.

De Week van de B4men Barbershop

Dit mag je niet gemist hebben afgelopen week

Hoe maak je het nonchalante kapsel en inspiratie kapsels

De kerst komt eraan!! Wij eten een hippe Wild Stoofpot van de BBQ.

Een avond vol fun, food en even tot jezelf komen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer