MuziekMuziek

De Week van B4men: Een bijzondere week voor mij en de shop.

Hoppa weer een week voorbij…men wat vliegt de tijd! De afgelopen week was voor ons een heel bijzondere week. Zo bestond onze B4men Barbershop 1 jaar en ik kan je zeggen dat een jaar werken in de shop voelt alsof ik gisteren begonnen ben, maar van de andere kant voelt het zo vertrouwd dat het lijkt alsof ik er al jaren sta. Ik heb speciaal voor de klanten van de Barbershop een leuke actie bedacht, meer info hierover vind je hier. Verder stond de week in het teken van sport. Zoals jullie hebben kunnen zien vorige week ben ik weer wat geblesseerd geraakt. Ik heb last van een zwakke bilspier en daardoor krijg ik erg veel last van mijn knie tijdens het lopen. Nu is rust geen optie omdat ik het hier niet mee oplos. Ik ben dus druk bezig met oefeningen. Nu voelde ik mij verder goed en sterk en zo heb ik afgelopen zondag toch meegedaan aan mijn eerste obstakelrun! Ik heb een leuk filmpje waarin je mij in actie ziet. Meer over het sporten en mijn weg naar de Mud Masters binnenkort in een B4men Persoonlijk. Natuurlijk was het ook de week van Sinterklaas en de meiden zijn weer tot op het bot verwend door die goede oude man. Zoals je hebt kunnen lezen hebben wij een weer innoverende week gehad.

De Week van B4men in Beeld:

img_1717
Werken kan voor mij soms heel erg leuk zijn!! Afgelopen dinsdag heb ik van Europees kampioen BBQ, Peter Bootsma een super toffe workshop op de Big Green Egg gehad.
img_1716
LetzQ!!
img_1724
Goed BBQ’en kost veel tijd, dus zo hard werken hoeft het niet te zijn.
img_1798
Marie Louise is uiteraard wel hard aan het werk. Boekhouding en weekplanning. Iemand moet er werken 😉
img_1806
Bijzonder mooi horloge binnengekregen van Boss.
img_1797
Tijd om aan tafel te gaan. Heerlijke homemade kip cordonbleu, recept volgt.
img_1803
Wauw, ben zo blij met mijn schoenen van Rehab. Speciaal voor het 1 jarig bestaan van de Barbershop aangetrokken.
img_1738
Hahaha wie staat er op de uitkijk.
img_1745
Boyd, onze B4men Barbershop Dog.
img_1820
Tijd voor een hapje.
img_1836
Beaudine op de Playstation 4.
img_1817
Bij ons op de Playstation 4 speel je nooit alleen 😉
img_1838
Beaudine heeft op school een heel mooi gedicht opgedragen over Sinterklaas, zij deed dit uiteraard in stijl. Zo trots kan een kleine zus zijn op haar grote zus.
img_1839
Bam! Wij krijgen het niet meer koud deze winter met de Tennessee Fire van Jack Daniels.
img_1837
Het slopen gaat beginnen…maar Boyd weet van niks natuurlijk 🙂
img_1831
Ook thuis is de Sint geweest en hij heeft onze meiden goed verwend.
img_1824
Beaudine is ook blij met haar cadeau’s
img_1814
Zondagochtend bij min 2 en dan gaan sporten. Nee niet in de sportschool maar buiten in het bos. Knettergek!!
mudcamp
Ondanks de kou was het zeker wel te gek! Maarten en Rene hebben een waanzinnige MUDcamp georganiseerd voor het goede doel. Zijzelf gaan de WestCoast challenge lopen en zamelen geld in voor de KNRM doneren kan hier!
img_1815
Het was helemaal top. Kijk naar mijn activiteiten hieronder in het filmpje gemaakt door Rene Laenen.

 

De Week in de B4men Barbershop

img_1779 img_1790 img_1793 img_1751 img_1749 img_1748

Deze artikels moet je gelezen hebben:

De B4men Barbershop bestaat 1 jaar!! B4men Barbershop trakteert op een te gek pakket.

5 top mannengeuren voor de winter. Met deze geuren verleid je iedereen.

10 kapsels voor mannen om mee te solliciteren. Inspiratie by B4men.nl

Ron Zacapa, voor mij een heel bijzondere rum

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer