MuziekMuziek

Woodys Barcelona, nieuwe collectie 2014!!

Woodys Barcelona presenteert hun nieuwe collectie voor 2014. De houten zonnebril was afgelopen zomer een klein hitje, maar dat is zeker de aankondiging van de trend voor de zomer van 2014. De houtenzonnebril word het helemaal en Woodys Barcelona geeft alvast een kijkje in de collectie voor 2014.

0001_KKHGK_original
Woodys Barcelona

Woodys Barcelona was een van de opvallers op de International Fashion Meeting of Madrid, hierna zijn de brillen gelanceerd. De collectie bestaat uit 110 modellen maar gemaakt van allemaal verschillende soorten hout o.a. bamboe, beukenhout, ebbenhout, perzikboomhout en verrassend nieuw; skateboardhout. Dit merk geeft brillen weer een fris en jonge uitstraling.

Ik heb een paar van de “eyecatchers” er voor jullie uitgehaald. Wanneer ik hem zelf binnen heb laat ik hem met een paar mooie foto’s aan jullie zien!!!

Meer info: klik hier

e-150_K9MAE_original
Woodys Barcelona
e-150_JBFXM_original
Woodys Barcelona
e-150_Z7HGF_original
Woodys Barcelona
e-12250_3NWS4_original
Woodys Barcelona

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer