Fashion News: Van hipster naar Scumbro. Dit is de trend voor mannen in 2019.

scumbro kapsels

De hipster is nu echt klaar. Wij gaan ons opmaken voor de Scumbro. Maar was de hipster ooit hip hoor ik je denken. Ja en nee! Ik heb nooit eerder zo sterk meegemaakt dat er zo’n grote trend was waar niemand bij wilde horen. Toch denk ik dat de Scumbro zijn best gaat doen om dit record te gaan verbreken.

Wat is een Scumbro eigenlijk??

Ooit weleens wakker geworden met een veel te grote kater in een vreemd huis. Tijdens het bedenken hoe je hier bent beland, probeer je wat kleding te verzamelen wat er rondom je verspreid ligt en kan je wat koffie gaan drinken. Wanneer je dan in de spiegel zou kijken, dan zie je eruit als een scumbro. Vette kop met haar, ongeschoren en kleding wat net niet bij elkaar past. Deze style kenmerkt zich door de gekke combi’s van prints en materialen. Dikke truien op shorts met maffe slippers, het liefste ook nog in een vreemde print en kleur. Je haar mag vooral niet te gestyled zijn. De baard gaat kort en is ook vooral niet te netjes.

Gaan wij dan al snel door het leven als een Scumbro?

Nee, dat verwacht ik niet hoor. Net als met de hipster zal het wat tijd kosten voordat we deze nieuwe trend zullen gaan omarmen. We zullen als eerste moeten gaan wennen aan kleuren en prints. Daarna zullen wij langzaam deze gaan combineren. Ook zal deze style echt niet door iedere werkgever gewaardeerd worden. Daarom denk ik dat de “echte” Scumbro’s vooral te zien zullen zijn in de grote steden en op de “echte” feestjes. Ook onder jongeren zal deze stijl meer te zien zijn. Toch denk ik wel dat ook mannen in 2019 zich langzaam zullen gaan omdopen tot scumbro’s. Het zal in een afgezwakte vorm zijn maar wie nu al om zich heen kijkt ziet al veel kleuren en prints. Ik schreef pas nog een heel artikel over de mode kleur rood. Dit is al een beetje in die richting. Whaha en zeker met die slippers!! Ik zei toch dat die dingen hip zouden worden…… 😉

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer