Atkinsons terug in Nederland

Atkinsons is terug in Nederland. Atkinsons is een van de mooiste merken voor mannen, met hele mooie parfums en verzorgingsartikelen voor mannen.

Atkinsons reisde in 1799 naar Engeland met twee koffers en een beer. In de koffers had hij de recepten van geweldige parfums en verzorgingsartikelen voor mannen. De beer diende een ander doel. De Beer stond aan de deur en  een ieder die naar binnen durfde te komen was mans genoeg om zijn artikelen te mogen dragen.

De geuren die Atkinsons ontwikkelde waren spannender en meer uitgesproken van wat men tot dan toe gewend was te ruiken. Parfums uit die tijd waren meestal ontwikkeld in Italië, de kenmerken van de geur waren fris met citrus tonen. Atkinsons bracht kracht en kruiden in zijn geuren van witte roos, Engelse lavendel en wit heidekruid. De echte geuren van Engeland!!

Atkinsons is een tijdje weg geweest uit Nederland maar is inmiddels weer te verkrijgen bij geselecteerde winkels. Atkinsons is een zeer exclusief merk wat niet voor iedereen is weggelegd. Maar wanneer je iets heel moois of iets heel bijzonders wilt hebben,  zeker iets om voor te sparen. Ik hoop zelf binnen kort een keer een review te doen voor dit geweldige merk.

Voor meer informatie over Atkinsons: klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer