Mannen die te snel klaarkomen : sex tips B4men

Te snel klaar komen bij mannen

Mannen die te snel klaarklomen. Het is de onzekerheid van heel veel mannen, te snel klaarkomen tijdens de sex. In dit artikel leg ik uit dat het echt niet zo erg is als we vaak denken. Tevens geef ik tips over wat je ertegen kunt doen. Klaarkomen moet namelijk lekker zijn en voor ontspanning zorgen. Niet voor onzekerheid en spanning.

Hoe snel komen mannen normaal klaar

Heel veel mannen hebben vaak een totaal verkeerd beeld van klaarkomen! Zeker jonge mannen kunnen veel onzekerheid hebben rond dit onderwerp. Ze weten eigenlijk nog niet zo goed hoe het er in het echte leven aan toe gaat. Het enige beeld wat zij hebben is die van de porno. Mannen die in de filmpjes uren door lijken te gaan zonder klaar te komen. Dit is alleen echt een totaal verkeerd beeld! Natuurlijk verschilt het heel erg van man tot man maar gemiddeld komen mannen na 3 tot 5 minuten klaar tijdens de penetratie. Het is dus helemaal niet zo lang als dat je denkt. Natuurlijk zijn er wel wat tips die je kan toepassen om je ejaculatie wat uit te stellen.

Hoe kan je het ejaculeren wat uitstellen

Tijdens de sex is het best lastig om jezelf onder controle te houden. Toch is dit wat je zou moeten doen om het klaarkomen uit te leren stellen. Het is echt een kwestie van trainen en jezelf leren kennen. Iedere man kent het wel het moment van “no return”. Dat is het moment waarop je het klaarkomen niet meer kan tegenhouden. Het is belangrijk dit te leren kennen en dat moment proberen voor te blijven. Er zijn verschillende tips die je zou kunnen proberen te doen om het moment van no return beter te leren kennen en dit te kunnen uitstellen.

Tip 1: Stop en door methode

Het klinkt zo logisch. Wanneer je tijdens de sex het gevoel gaat krijgen dat je gaat klaarkomen, dan moet je even stoppen met penetreren. Dit kan je aanpakken om te veranderen van standje om dan weer door te gaan met penetreren. Wanneer dit niet voldoende helpt, zou je kunnen stoppen met penetreren en kan je overgaan op het oraal bevredigen van je partner bijvoorbeeld. Wanneer het gevoel van ejaculeren weg is gezakt kan je weer besluiten om te gaan penetreren.

Tip 2: Een langer voorspel en minder diep penetreren

Wanneer je onzeker bent over de tijd waarin je klaarkomt en daarmee je partner eventueel teleur zou stellen, is het beter om voor de juiste aanpak te gaan. Wanneer je voor een lange vrijpartij wilt gaan, kies dan voor een lang en intens voorspel. Wanneer je gelijk begint met penetreren zal dit ten koste gaan van de tijd. Wanneer je diep penetreert is de kans op een snelle ejaculatie het grootst. Wil je dit niet, penetreer rustig en niet te diep.

Tip 3: twee technieken die het ejaculeren uitstellen

De volgende twee technieken vergen wat oefening en zijn misschien niet het meest sexy tijdens het vrijen. Echter ze werken wel goed. De knijptechniek: wanneer je de opwinding voelt van een aankomende ejaculatie, stop je waarmee je bezig bent en knijp je in de penis net onder de eikel. Je zal merken dat de opwinding wegzakt, dit kan je verschillende malen toepassen. Een andere techniek is om je ballen naar beneden te trekken. Vlak voor het klaarkomen trekken je ballen zich naar je lichaam. Als je voorzichtig je ballen naar beneden duwt zal de opwinding verdwijnen. Belangrijk is dat je bij beide technieken niet wacht op het punt van No Return. Dan zal je de ejaculatie niet meer tegen kunnen houden. Ook belangrijk is het uiteindelijk wel klaarkomen.

Tip 4: Masturbeer voor het vrijen

De eerste keer klaarkomen gaat altijd vrij snel. Een tweede of derde keer laten vaak wat langer op zich wachten. Daar kun je gebruik van maken. Wanneer je weet dat je gaat vrijen dan kan je daarvoor een momentje maken waarin je zorgt dat je de eerste keer klaarkomen al hebt gedaan.

Mannen die te snel klaarkomen. Sex tips B4men

Mocht je toch onzeker blijven of heeft het vroegtijdig ejaculeren veel invloed op je seksleven. Dan is het raadzaam om contact met je huisarts op te nemen of ga langs bij een seksuoloog. Dit kan je alleen doen maar beter is het om dit samen met je partner te doen. Zo kunnen jullie samen op zoek gaan naar de dieper liggende oorzaak.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer