MuziekMuziek

Winter Parka Napapijri Skidoo Superlight

Een lekkere winter parka is in deze tijd van jaar geen overbodige luxe. Zelfs als we nog niet echt van een heftige winter kunnen spreken. De twee koudste maanden staan immers voor de deur. Tijd om nu nog even een toffe winterjas te scoren. Zeker nu ze over het algemeen in de aanbieding zijn. Ik ben super blij met de Parka van Napapijri.

Winter Parka van Napapijri Skidoo Superlight

Afgelopen jaar heb ik ook in een winterjas van Napapijri gelopen en was hier toen heel tevreden over. Het is een tof outdoor merk wat de afgelopen jaren veel aan populariteit heeft gewonnen. Veel jongeren hebben het merk weer omarmd. Voor mij persoonlijk is een goede winterjas onmisbaar. Wij hebben een grote hond thuis en die wil graag een aantal keer per dag een lekker stuk lopen. Daardoor gaan wij dus regelmatig door weer en wind een blokje om. Wij kunnen dus een goed oordeel over een winterjas vellen voor ons klimaat. Tja, wat de jas in de poolgebieden zal doen is voor mij niet zo belangrijk…zal daar toch niet komen.

Napapijri Skidoo Superlight Details

Parka Superlight is Napapijri’s bont- en donsvrije winterparka, die de passie voor stijl en innovatie van het merk combineert met aandacht voor dierenwelzijn. Het langere model, de waterdichte coating en de volledig getapete naden bieden extra bescherming tegen de weersomstandigheden. O ja, en hij weegt echt 1 kg minder dan onze gewone parka’s! Dat noemen wij nog eens innovatie.

Kenmerken Napapijri Skidoo Superlight

 • Parka
 • 2-weg deelbare rits & knoopsluiting
 • Geavanceerde capuchoninstelling
 • Paspelzakken met ritssluiting
 • Zakken met knoopsluiting
 • Geribde boorden
 • Afneembare boorden van ecobont
 • Verstelbare taille
 • Ultrasonisch gesealde naden
 • Naden volledig getapet
 • Binnenvak met rits
 • Isolerende donsvrije Thermo-Fibre™ vulling
 • Badges
 • Herfst/Winter 2018
 • 100% Polyamide

Zo draag ik mijn winter parka

Marie Louise van Familie over de Kook en Jan Willem van B4men dragen de winterjas van Naparijri
Deze winter parka van Napapijri is unisex. Marie Louise en ik dragen hem beide graag. Uiteraard wel allebei een andere kleur anders zijn we wel heel erg anwb….;-)
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer