MuziekMuziek

William Lawson 13 years, whisky zonder kapsones (video!)

Deze William Lawson 13 years blended whisky kreeg ik laatst  opgestuurd met de vraag of ik hier een review over wilde maken. hahahaha Ik heb lang moet nadenken…..niet dus!! Ik ben tegenwoordig ook op Youtube actief (klikhier) en vond het dus een leuk idee om deze review op een filmpje te doen. Uiteraard hoort er ook een introductie bij.

William Lawson 13 years

Ja je leest het goed 13 jaar. Het is binnen de whisky een zeer ongebruikelijk jaartal om op de fles te zetten. Meestal gebruikt men 10, 12 en 15 jaar. Het geeft gelijk aan hoe ze de whisky willen neerzetten in de markt…een beetje rebels! Ik mag dat wel…jaja ik weet het, het is gewoon marketing maar oké je durft als William Lawson wel tegen de standaard in te gaan. De whisky moet hier natuurlijk nog wel bij aansluiten maar dat laat ik in de review zien.

William Lawson 13 years review video:

 

Basis informatie over William Lawson 13 years

Ik was erg te spreken over deze leuke whisky. William Lawson 13 years is een blended whisky die je bijna moet zien als een slobber whisky. Ik bedoel dit helemaal niet negatief!! Nee deze whisky kent geen wetten en eisen, je mag hem drinken met ijs of gewoon lekker bij een ruige maaltijd. Deze William Lawson drink je gewoon omdat ie lekker is. Ook de prijs is hierop aangepast en met €24,99 heb je een mooie whisky voor een goede prijs. De William Lawson is vanaf nu verkrijgbaar bij Gall&Gall.

DSC07265
William Lawson 13 years blended whisky review by b4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer