Columns voor mannen door Pascal Meulenbelt.

 

B4men.nl wil graag blijven boeien en ik ben daarom altijd opzoek naar leuke nieuwe onderwerpen die een aanvulling zijn voor op de site. Ik ben dan zeer blij dat ik jullie nu kan aankondigen dat een gast columnist voor jullie iedere twee weken op zaterdagmiddag een scherpe column zal schrijven. Zo krijgt de site naast alle informatie ook een leuke en scherpe kant erbij. Geen bericht dus meer op zaterdagmorgen?? Natuurlijk wel, er komt alleen een bericht bij op de zaterdagmiddag!

Ik stel jullie voor aan Pascal Meulenbelt

Een stukje over mij:
Ik ben Pascal Meulenbelt en een man met passie voor de pen en met een baard. Ik kan nu een hoop gelul laten horen over dat ik voor de mannen op wil komen en dat wij onderdrukt worden door de vrouwen maar dat laat ik achterwege. Je zult wel denken waar kan ik Pascal van kennen? Ik schrijf nog niet lang en schrijf voor een paar sites columns en verder ben ik net zo onbekend als jij. Mocht je het leuk vinden om meer van mij te lezen dan kan ik je mijn blog aanbevelen:Β dwergster.tumblr.com.
Dwergster is mijn pseudoniem, dat hebben alle schrijvers. Tja als je denkt dat je er een bent moet je het ook goed doen hΓ©!
image1
Pascal Meulenbelt, columnist voor B4men.nl
De eerste column van Pascal Meulenbelt zal vanaf zaterdag 24 januari op de site staan!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer