Outfittery zorgt voor een complete outfit.

outfitteryDe luie man, de man die niet wil winkelen of de man die graag verrast wordt , kunnen tegenwoordig hun hart ophalen. Er zijn steeds meer bedrijven die het de man heel makkelijk maken. Aan de hand van vragen en na overleg met een personal shopper krijg je een box thuis gestuurd met daarin een aantal complete outfits. Je past je outfit gewoon lekker thuis door en alles wat je bevalt blijft bij jou en de rest stuur je terug. Ik wil graag deze manier van shoppen eens ervaren en heb de proef op de som genomen. Deze keer heb ik gekozen voor Outfittery.

Schermafdruk 2015-01-19 17.38.12

Outfittery maakt het jou makkelijk

Het begint met het invullen van een vragenlijst op de website. Je geeft aan wat jou style is en wat je maten zijn. Na het invullen, wat overigens niet heel lang duurt hoor, wordt je gekoppeld aan een personal shopper. Hij of zij (in mijn geval een zij) maakt ook een bel afspraak om alles nogmaals eens goed door te spreken. Hij/Zij moet natuurlijk goed weten wat je graag draagt, zodat de kans op een geslaagde outfit 100% is. Hierna moet je een aantal dagen geduld hebben en wordt jou persoonlijke box klaar gemaakt en naar je verstuurd. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik wel lang heb moet wachten (3 weken ongeveer).

image image

Zo kreeg in mijn Oufittery Box binnen

Het wachten werd beloond, wauw je krijgt wel een gave box binnen. Er is zeker aandacht geschonken aan de uitstraling van de box en dat maakt de beleving echt wel groter. In mijn box zaten twee outfits, een paar schoenen en wat accessoires.

image image image

Mijn outfits

Na het uitpakken is het tijd geworden om de outfits te gaan passen. Iets wat je goed moet door spreken met je personal shopper is ook de manier waarop je graag je kleding draagt. Zo draag ik zelf mijn broeken en boven kleding altijd slimfit, dat is informatie die heel belangrijk is. Ook moet je kleuren door spreken, dit was ik vergeten en dat zorgde voor een paar missers in mijn outfit. Ik heb twee mooie katten thuis met witte haren….de kleur zwart is daardoor voor mij een heel moeilijke kleur.

DSC08506 DSC08507 DSC08523 DSC08524 DSC08525 DSC08532

Mijn ervaring met deze nieuwe manier van shoppen is mij goed bevallen. Wel heb ik geleerd heel goed van te voren door te spreken wat je graag wilt hebben of juist niet. Dit maakt de kans op een geslaagde outfit veel groter. Ben jij ook nieuwsgierig geworden of Outfittery voor jou een gepaste outfit heeft kijk dan op de website van Outfittery.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 comment
  • In je review heb je het niet over of alles goed zit ook al heb je je maten doorgegeven en doorgenomen met je personal shopper dit vind ik zelf met passen bij een winkel altijd al een gedoe.

    En een 2e wat ik niet terug kon vinden is natuurlijk als zuinige Hollanders onder elkaar wat zijn de kosten?

    Verder ziet het er goed uit.
    Heb er zelf ook wel eens aan gedacht om dit te proberen.
    Een leuke manier om eens wat anders te krijgen dan je zelf van te voren hebt uitgezocht te bestelden.

Written by Jan Willem Huffmeijer