MuziekMuziek

Denim Wayfarer van Ray Ban, mijn favoriet.

 

Het mooie van het werken in een barbershop is dat je heel veel mensen leert kennen. Zo heb ik twee klanten die de eigenaren zijn van twee Pearle winkels (Lisse en Oegstgeest) en zij houden mij ook op de hoogte van de brillentrends. Ideaal natuurlijk en super handig voor de ‘inside information’. Zo werd ik een tijdje terug door hen getipt over een nieuwe Ray Ban die zijn in de winkel hadden. Een montuur opgebouwd uit denim. Die moest ik zien!

image image

De Ray Ban Denim Wayfarer

Oké, een montuur opgebouwd uit denim hoe dan? Het is tegenwoordig helemaal hip om een montuur te hebben uit materiaal wat je normaal gesproken niet zag. Denk aan de houten en stenen monturen. Maar deze monturen zijn wel allemaal van een stevig materiaal, hoe krijg je dat gedaan met een montuur van denim? Het montuur van deze Ray Ban is opgebouwd uit allemaal laagjes en die zijn verlijmd met een speciale lijm wat het weer versterkt. Op deze manier krijg je dus een sterk en stevig montuur, wat er ook nog eens super vet uitziet! Maar is denim dan ook wel echt denim? Ja, met al zijn eigenschappen, dus ook de slijtage en het verkleuren op plekken waar hij bijvoorbeeld de huid raakt en zo meer vet opneemt. Oké, klinkt niet echt positief zou je denken, maar net als bij jouw jeans wil je dat hij gaat leven. Daardoor wordt het namelijk echt jouw jeans! Zo is dat met dit montuur ook. De verkleuringen en slijtage maken het 100% uniek en 110% eigen. Wel belangrijk om te weten is dat de slijtage alleen op het eerste laagje denim zal zijn en de kwaliteit van het montuur zal er niet onder lijden. Ik heb eerder een Ray Ban Clubmaster gehad en die draag ik nog steeds erg graag. Ray Ban is dus zeker een bril waarmee je gezien kan worden.

image image image image

Zo draag ik mijn Ray Ban Denim Wayfarer:

cqYCWZLueR0-BV1iRLYWDfD0rSjV0U_8IOjyZZVracc oxs5Iz13wmdbGoXKfJj_TuvyocUfZVIgqNrv7xYFmp0 gQWPZAo1cmOurM2O-FXKEduC12XNr82K-FFd16mlrSI

 

De front foto en de laatste drie foto’s zijn van Barlise Fotografie.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer