SelectSelect

ga helemaal stuk met een virtual reality bril

Hehey!

Wesley weer hier!
Met wat onwijs leuks, al zeg ik het zelf!!
Vorige week maandag zei mijn tatoeëerder, “kom even langs de shop pik!”, ik heb wat leuks gekocht wat jij ook echt super tof vindt!!’
Ik ben diezelfde avond na mijn werk gelijk naar zijn shop gegaan natuurlijk, ik wilde wel weten wat voor leuks hij in petto had.
Had hij dus gewoon een virtual reality bril gehaald!
Ik dat ding opzetten, maar ik merkte nog helemaal niets. Bleek dat je eigen mobiel er eerst in moest met de juiste app aan.
Daarna zette ik hem opnieuw op en zat ik gewoon in een achtbaan!!
Hij zegt “kijk eens achter je”, ik dacht nog waarom maar ik kijken, blijkt dat je dus gewoon 360 graden om je heen kan kijken en je ook nog eens diepte kan zien en dus ook ervaren.
Ik ging echt zowat op mijn plaat, hahaha
Ik mocht hem even lenen om thuis te laten zien en dat heb ik dan ook gedaan.
Zie hier het filmpje, je gaat helemaal stuk haha!!

Dit is een bril die je gewoon bij Media Markt kan kopen voor 59,99 euro, dat viel me echt reuze mee.

Zo werkt de Homido Virtual Reality bril

Je schuift simpelweg je smartphone in de ondersteunende smartphone-clip. Daarna download je de Homido-app en je kan genieten van je Virtual Reality bril. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de ene app beter en leuker werkt dan de ander, dus dat is een kwestie van proberen. De Homido virtual reality bril ondersteunt zowel iOS- als Android-apparaten, zoals de iPhone 5S en hoger, je mobiel moet alleen niet te klein zijn zoals een iPhone 4 of te groot als een Galaxy Note. Je kan verschillende dingen instellen zoals de afstand tussen je ogen en het scherm voor de meest comfortabele VR-ervaring. De speciale lenzen hebben een groothoek van 100° terwijl je smartphone je 360° in de rondte laat kijken.

image image image

Ik wens jullie veel succes!

Tot de volgende review

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer