MuziekMuziek

De Week van B4men, een weekje chaos!!

De vorige Week van B4men had ik het erover dat het allemaal lekker liep, dat had ik beter niet kunnen doen! Deze week was echt super druk en super chaotisch. Auto’s ruilen, training geven en events bezoeken, het was een gekkenhuis. Ook de blog kan niet zonder nieuwe berichten, dus ook dat gaat gewoon door. Deze week was het ook (gelukkig) erg druk in de B4men Barbershop, dus je begrijpt…heel veel werk en ook ik heb gewoon maar 24 uur in een dag. Ondanks de drukte heb ik wel veel leuke dingen kunnen doen en zijn we ook in huis nog steeds druk aan het klussen. Wie mij volgt op Instagram heeft al het nodige voorbij zien komen. Over Instagram gesproken,ik heb het ontdekt hoor, Instagram stories. Misschien alweer hopeloos ouderwets, maar ik vind het wel grappig. Dus voor wie echt een kijkje achter de schermen wilt krijgen volg mij dan op Instagram.

De Week van B4men in Beeld:

img_0869
De week begint met een nieuwe auto. Deze Mazda 6 heeft mij overal gebracht.
img_0788
Op naar Breda voor het geven van een kapperstraining bij Pro-Duo.
img_0839
Met Boyd bij de dierenarts voor de 12 weken prik. Ja, hij is alweer 12 weken oud.
img_0827
Als beloning een lekker bot dat bijna net zo groot is als hijzelf hahaha
img_0799
Timberland event in Amsterdam. Geslaagde avond en te gekke schoenen.
img_0802
Gesproken rondleiding met muziek en de geschiedenis van de Timberland Boots.
img_0798
My new Timberland Boots.
img_0854
Lunch met homemade humus. Recept komt zondag op de blog en Instagram.
img_0858
Playtime!!
img_0862
We gaan aan de klus!! Het resultaat krijgen jullie de volgende keer te zien. Nog net niet helemaal klaar.
img_0861
Simpel maar wel een heerlijke burger. Was niet de bedoeling dat het voor de blog zou zijn, maar hij was zo lekker dat we hem nog een keer gaan maken en dan wel voor de blog. Dus nog even geduld, recept komt eraan 🙂
img_0872
Alvast een klein stukje dan van het resultaat. Marie Louise haar favoriet hobby…schilderen. Als een kind zo blij, je zou haast zeggen dat ze haar roeping gemist heeft.
pa051400
De lekkerste gehaktballen ever!! Klik hier voor het recept.
img_0878
Avondje genieten. Cheers!
img_0875
De meiden proosten ook mee, maar dan met warme choco heel veel slagroom en hagelslag 🙂
img_0842
Ik nieuwe schoenen, dus Marie Louise kan niet achterblijven natuurlijk. Ze zijn wel heel gaaf! Kost wat maar dan heb je ook wat. Je kan natuurlijk niet allemaal het geluk hebben dat je schoenen krijgt 😉
img_0883
Van wit naar zwart??
img_0887
Ikea maakt je gek!! Shoppen!!
img_0888
Even snel eten halen. Geen zelf gekookte maaltijd vandaag…moet een keer kunnen toch??

 

 

De Week in de B4men Barbershop

img_0852
Time to work.
img_0822
Super tof kapsel en super hot!!
img_0818
De bar is compleet. Thanks to Rik van Laar.
img_0813
Before and after! Aardig verschilletje dacht ik zo.
img_0823
Boyd kan het ook aardig vinden in de shop. De waakhond moet alleen nog even in hem wakker worden hahaha.

 

Zoals je hebt kunnen zien, hebben we ons niet hoeven vervelen. Komende week gaan we verder met klussen in huis, hopelijk kan ik jullie volgende week het resultaat laten zien. Vandaag staat een ritje naar Zoetermeer op het programma om een super toffe schedel te halen voor in de B4men Barbershop en voor in de woonkamer. Aankomende donderdag ga ik met mijn pa een heel tof uitje maken in een hele toffe bolide, maar dat zullen jullie allemaal volgende week te zien krijgen. Tot volgende week!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer