De week van B4men: Een week vol chaos en drukte.

Ja hoor, we zijn weer helemaal thuis! Ik vraag mijzelf alweer af of we ooit op vakantie zijn geweest. Afgelopen donderdag zijn weer thuis gekomen en vrijwel direct weer in de drukte en de hectiek gestapt. Marie Louise heeft last van tinnitus (oorsuizen) en dit was door de vlucht enorm verergerd!! Eerst een rondje dokter om te horen dat het zich gelukkig nog wel wat zou herstellen. Een dag later zijn we onze Boyd gaan ophalen. Hij beweegt zich inmiddels alweer 3 volle dagen in huis en het voelt alsof hij er altijd is geweest. Oké, de nachtjes zijn wat korter geworden en ik heb de eerste dagen op de bank geslapen. Haha de wallen op de foto’s moeten jullie maar even wegdenken.

image

Welkom Boyd in onze B4men Familie

Natuurlijk zullen jullie veel van Boyd gaan zien de komende tijd in de week van B4men. Daarom dacht ik, laat ik hem even goed aan jullie voorstellen. Boyd is 9,5 weken oud en is een forse Berner Sennen hond. Hij is niet alleen maar lief en schattig hoor, hij kan enorm ondeugend zijn en vol met kattenkwaad. Hij is gefokt en opgevoed door Rob en Agnes van uit de Haverkist. Voor ons waren zij de perfecte match, omdat zij ook katten fokken. Wij hebben twee enorme Main Coons en het is wel belangrijk dat zij vriendjes kunnen worden. Om Boyd de beste en leukste pup voor ons te laten zijn, hebben Rob en Agnes heel veel gedaan en het is ze perfect gelukt. Aan ons nu de taak om Boyd verder te laten opgroeien tot een geweldige hond voor ons gezin.

De Week van B4men in Beeld:

image
Dit was ons onderkomen de afgelopen week. Een top hotel en top tijd.
image
Afscheid nemen van zo’n uitzicht is moeilijk.
image
Einde vakantie.
image
Op naar het vliegveld.
image
Nog een paar minuten wachten en dan gaan we de lucht in.
image
Ik hou niet van vliegen, maar wat is het mooi!
image
Hahaha moe van de reis?? Nee hoor, valt best mee!!
image
Een week niet in huis geleefd, dat betekent eerst even schoonmaken. Ja ik stofzuig wel vaker hoor, voor wie zich dat afvraagt.
image
Yes we hebben hem hoor!! Boyd is vanaf nu ons nieuwe gezinslid.
image
Lekker thuiskomen en gelijk zijn plekje gevonden.
image
Dochters zijn er ook super blij mee.
image
Er moet weer wat veranderen in huis. Dus op pad voor nieuwe planten, uiteraard gaat Boyd mee.
image
Dit is het resultaat.
image
Tijd voor een lekker drankje. Binnenkort op mijn Youtubekanaal het recept van deze cocktail.
image
Een jonge pup in huis betekent dat we meer buiten staan dan binnen. Het lopen heeft ie nog niet echt uitgevonden, de wereld is nog te leuk om te bekijken.
image
Men wat wordt je moe van het ontdekken.
image
Tijd voor een nieuwe auto! En wat voor één!!
image
Welkom bij Jaguar 🙂
image
Ja hoor….deze mag ik weer een week rijden om aan jullie mijn ervaring te gaan vertellen. Mooi is hij in ieder geval zeker.
image
Ciao en tot de volgende week 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer