SelectSelect

Kapsel trends voor mannen herfst/winter 2016

Er lijkt nu (helaas) echt een einde te zijn gekomen aan de zomer en heel langzaamaan wordt het weer steeds meer herfstig. Tijd om de kapsel trends voor mannen herfst/winter 2016 voor jullie op een rij te zetten. Vandaag dus geen heel uitgebreid artikel, maar vooral veel inspiratie van kapsels waar jij deze herfst en winter de show mee kan stelen!

Dit worden de kapsel trends voor mannen herfst/winter 2016

Lang haar: Ik heb het al een tijdje geleden aangekondigd, maar het lijkt zich nu echt door te gaan zetten. Natuurlijk is het heerlijk om met wat kouder weer een lekker isolerend en warm kapsel te dragen.

Scheiding met langere bovenkant: Dit is het kapsel wat je nu verreweg het meeste ziet. De super korte kapsels worden eerst wat langer en dan is dit kapsel een hele mooie tussenvorm. Stijl het nonchalant met een zachte Clay of Paste. Strakker stylen kan ook erg goed, gebruik dan een Pomade of Wax voor meer glans.

Super lang haar: Langer haar is een trend, maar wat is langer? Het zal wel even duren voordat iedereen zover is en deze trend zal ook zeker niet voor iedereen zijn weggelegd, maar de super lange kapsels voor mannen komen eraan.

kapsel trends mannen

kapsel trends mannen winter

korte kapsels mannen de crop

mannen kapsels winter 2016

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Bron Foto’s: Alles foto’s komen van mijn Pinterest

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer