MuziekMuziek

De week van B4men: spannende tijden thuis, super hectische maar toffe week gehad!

Wat een week!! Marie Louise en ik zijn bezig met spannende ideeën, die gelukkig steeds meer vorm beginnen te krijgen. We hopen jullie volgende maand iets meer duidelijkheid te kunnen geven, tot die tijd moeten jullie nog eventjes geduld hebben. Deze week was weer erg hectisch maar wel super leuk. Maandagavond mocht ik onverwacht een training geven bij Pro Duo in Heemstede omdat een collega barbier, die de training eigenlijk zou geven, geblesseerd was. Ik stond op het podium met Hylke Bazen en Jessica Paul Mitchell van Rijsbergen en we hebben echt super veel lol gehad. Het was een top avond! Marie Louise is helaas weer behoorlijk ziek geworden en zit al een paar dagen zonder stem, wel lekker rustig, maar voor haar natuurlijk onwijs sneu. Ook op de blog is er weer een hoop gebeurt!

Maandag: Ik ben echt super blij met mijn nieuwe koffieapparaat. Ik heb hiervoor nog nooit een koffieapparaat gehad met verse bonen en ik moet zeggen, het bevalt mij prima. Het was ook super leuk om te lezen hoe jullie je koffie thuis zetten. Hier kwamen heel veel verschillende reacties op, zoveel mensen zoveel wensen blijkt dus maar weer.

Ik zet mijn koffie in stijl met de Saeco Incanto: B4men review

Dinsdag: Eindelijk weer een B4men Persoonlijk met heel veel foto’s. De laatste tijd vergaten wij vaak door de drukte om foto’s te maken. Heel erg zonde omdat jullie de B4men Persoonlijk altijd leuk vinden om te lezen en te kijken.

B4men Persoonlijk: Gewoon genieten van het leven. B4men gaat met iets nieuws komen!

Woensdag: Ik wist niet beter dan dat de Bijenkorf alleen nog maar dure kleding verkocht en alleen nog maar merken in het hoge segment in zijn collectie had zitten. Doordat ik een giftcard gekregen had ben ik eens goed gaan neuzen in de Bijenkorf waaraan ik dit “geld” wil uitgeven. Uiteindelijk heb ik echt mega veel kunnen kopen en blijkt dat de Bijenkorf ook nog gewoon betaalbare kleding verkoopt. Ik heb er in ieder geval een favoriet merk bij en dit zeg ik niet omdat ik hiervoor betaald krijg…ik krijg er namelijk helemaal niets voor!

Mijn betaalbare outfits van de Bijenkorf

Donderdag: Dit is serieus één van de lekkerste pizza’s die wij ooit gegeten hebben. Normaal gesproken maken wij de pizza’s vrij standaard met salami en kaas, maar nu gingen wij out of the box. Dat out of the box met pizza’s gaan wij vaker doen 🙂

Healthy Food: Pittige Mexicaanse Bloemkoolbodem Pizza

Vrijdag: Nick schrijft voor B4men niet alleen maar game reviews. Hij vindt het schrijven heel erg leuk en heeft besloten om vaker artikelen te schrijven over producten die hem bevallen. Ik heb helaas geen motorrijbewijs maar Nick wel. Jullie zullen dus vaker motor gerelateerde artikelen gaan lezen op B4men. De eerste aftrap gaat over zijn zoektocht naar de juiste laarzen voor op de motor.

Motorkleding review – Alpinestars Faster 2 – een sportieve motorschoen!

 

Weekend:

Ons weekend stond vol met gezellige verjaardagen maar Marie Louise gooit roet in het eten. Ik ben bang dat zij mij aangestoken heeft omdat ik vanmorgen wakker werd en me totaal niet fit voelde. Dit weekend gaat dus in teken staan van rust nemen. Komende week staat al helemaal volgepland met zakelijke besprekingen die belangrijk gaan zijn voor onze toekomst, dus we moeten echt fit zijn komende week 🙂

Ga jij nog leuke dingen doen dit weekend of voel jij je ook niet helemaal fit, laat het ons weten op de Facebook Pagina van B4men!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer