MuziekMuziek

De Week van B4men.nl. Het hele huis op z’n kop!!

En toen was er alweer een week voorbij. Ik heb het idee dat de weken iedere keer wat dagen korter worden 🙂 Nu heb ik de afgelopen weken ook erg leuke dingen gedaan. Van het geven van een training tot het rijden in een geweldige sportauto en lekker eten samen met mijn vader. Deze week had alles!! Om het nog spannender te maken had Marie Louise ook nog eens de kolder in haar kop gekregen en onze woonkamer was volgens haar nodig toe aan een metamorfose. De zoveelste, want een woonkamer die voor 3 maanden hetzelfde blijft kan natuurlijk niet!! Whahaha, dus druk in de weer geweest. Oké, ik geef toe dat het resultaat er mag wezen. De woonkamer is er een stuk stoerder op geworden. Ook het sporten van mij gaat lekker. Ik heb na mijn eerste dubbele les vorige week zondag bijna een week niet normaal kunnen lopen 😉 Maar opgeven doe ik niet, afgelopen zondag ging het alweer een stuk beter. Ook ben ik helemaal doorgemeten en hiervan zal ik de resultaten binnenkort met jullie delen.

De Week van B4men in Beeld:

img_0891
Naar Ikea voor ons huis
img_1261
Het eindresultaat mag er wezen.
img_1262
Onze zithoek
img_1263
Zithoek en de whiskykast… mijn trots!
img_1264
Eethoek
img_1265
Eethoek en keuken.
img_1252
Druk aan de klus.
img_1255
Eindresultaat in de keuken.
img_0897
Tijd voor een lekkere maaltijd.
img_0899
Uiteraard sluiten we de maaltijd af met een Limoncello.
img_1195
Samen met mijn vader heb ik mogen rijden in een Alfa Romeo 4C. Wat een geweldige dag hebben wij gehad.
img_1171
Kijk mij ff zitten!!
img_1182
Een Italiaanse auto hoort bij een Italiaanse Lunch. Geweldige lekker geluncht in Scheveningen bij Prosecco.
img_1194
Eigenaar en Kok.
img_1187
Zeeduivel op een mouse van gele paprika met groenten.
img_1191
Toetje, zelfs ik als toetjesmens vond het super lekker!
img_1204
S’avonds op de ADE in Amsterdam voor JBL.
img_1206
Samen met Sunnery James en Ryan Marciano.
img_1260
De JBL is alweer ingepikt 😉
img_1240
Lekkere hapjes horen er ook bij.
img_1253
Het leven van een blogger. Druk aan het ruiken en aan het schrijven voor een review over de nieuwste geuren voor dit najaar.
img_1237
Aan de wandel! Mooie maar koude dag. Gelijk een goede test voor mijn nieuwe jas van Fjällräven.
img_1226
Amaranthe vind een lieveheersbeestje.

De Week van B4men Barbershop in Beeld:

De week in de Barbershop was weer erg gaaf. Ik heb een nieuw huisdier, een Texas Longhoorn…hij is te koop voor de liefhebber. Verder te gekke before and afters gemaakt.

img_0895 img_1209 img_1210 img_1214 img_1216 img_0908 img_0909 img_0911

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer