MuziekMuziek

Wat krijg je wanneer Fashion en Formule 1 samenkomen. Hackett Londen laat het zien!

Twee dingen die ik echt te gek vind komen nu samen, Fashion en Formule 1. Nu is autosport en de modewereld altijd al nauw aan elkaar verbonden geweest, echter laat Hackett Londen in een te gek filmpje zien wat er gebeurt als je de twee werelden echt samenvoegt. Dit is echt één van de gaafste pit-stops ooit als je het mij vraagt. Kijk en oordeel zelf.

Hackett Londen, Williams en Liam Morgan

In de video is te zien hoe Longboard legende Liam Morgan met de snelheid van 110 kmh over het Paul Ricard race circuit bij Marseille scheurt in het nieuwe Hackett Williams Racing Pak. Niet in een raceauto maar op een skateboard. Hoe cool is dat!! Het is een video opgenomen om de samenwerking en de sponsoring van Williams en Hackett Londen te onderstrepen. De muziek onder de video is van William Onyeabor en het nummer is “Fantastic Man”.

Schermafdruk 2016-03-17 14.55.10 Schermafdruk 2016-03-17 14.55.33

Het Hackett Williams Racing Pak

Het pak zal vanaf 6 april te koop zijn in geselecteerde winkels en online via Hackett en zal rond de € 800,- kosten. Wees er snel bij het pak is een limited edition.

Schermafdruk 2016-03-17 14.56.14

Dit zijn de videos waardoor we zin krijgen in het nieuwe seizoen Formule 1. De eerste race zal komend weekend gereden worden in Australië. Hopen dat Verstappen de Nederlandse eer goed zal verdedigen, good luck!

Schermafdruk 2016-03-17 14.57.13

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer