MuziekMuziek

‘Wat kijken de deze maand?’ met o.a. John Wick 3, Brightburn en televisieserie van eigen bodem

Afgelopen maand zijn we er even tussenuit geweest voor wat betreft deze rubriek, maar we pakken door en ik ga jullie vertellen welke kijkwaardige films en series in de maand mei naar ons toe komen. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe Netflix serie? Of plan je een uitje naar de bioscoop, maar weet je nog niet precies welke film? Lees dan snel verder!

Aankomende series in de maand mei

Ben jij al tijdenlang verslaafd aan de post-apocalyptische dramaserie The 100? Lucky you, seizoen 6 neemt vanaf 7 mei zijn aantreden op Netflix. Oh ja, seizoen 7 van The 100 is ook al bevestigd.
Ook komt een televisieserie van eigen bodem op Netflix te staan, namelijk Undercover. Het gaat een tiendelige serie worden over ’s werelds grootste XTC-netwerken. Mocht Netflix jouw voornaamste bron van entertainment zijn, dan ga je wellicht ook blij worden van seizoen 4 van Lucifer. Dit seizoen gaat naar het schijnt korter en bondiger worden, à laGame of Thrones. 
Mocht Videoland meer in jouw straatje liggen en staat Nieuwe Buren seizoen 1-3 al op jouw watchlist? Voeg dan vanaf mei seizoen 4 ook maar toe aan het lijstje. Ook komt Videoland op drie mei met het achtste seizoen van politieserie Hawaii-Five-O. Tot slot is HBO’s Game of Thrones in volle gang en te bekijken via Ziggo XL. Echter wordt deze naam al enige tijd door de neus geboord, dus laat ik het even hierbij wat betreft GoT…

Aankomende films in de maand mei

Netflix pakt net als afgelopen maand weer lekker uit wat betreft films. Dramafilm Searching, volledig opgenomen met laptop/telefooncamera’s, is vanaf 4 mei beschikbaar op het platform. Ook The Dark Tower naar de boeken van schrijflegende Stephen King, is vanaf 22 mei te zien. Daarnaast heeft Netflix de vrij recente film Hotel Artemis op 25 mei in de planning staan. 
Wat betreft bioscoopreleases loopt het wat minder hard van stapel. Wel kunnen fans van Pokémon klaar gaan zitten voor Pokémon Detective Pikachu. Deels live action, deels animatie – vanaf 8 mei te zien. Houd jij daarentegen van films binnen het kaliber: flitsend, snel en vol keiharde actie? Dan kijk je net als ik ongetwijfeld enorm uit naar John Wick 3: Parabellum. Vanaf 16 mei laat Keanu Reeves weer een spoor van badguys achter op het grote scherm. Zin in! Minstens zoveel zin als de mysterieuze superhelden-horror Brightburn die op 23 mei naar het grote doek komt. 
Videoland schuift ons ook weer wat lekker wegkijkende films toe, zoals actiefilm Need for Speed, het bizarre verhaal van hacker Snowden en longtime favorite: Saving Private Ryan. 

Tot zover een aantal hoogtepunten op het gebied van film en serie in mei. Het actie- en spektakelgehalte ligt wellicht deze maand iets hoger dan je gewend bent, het blijft natuurlijk alleen maar een persoonlijke greep uit het gehele aanbod. 

Uiteraard breng ik namens B4men in mei ook weer een aantal recensies. Benieuwd? Blijf de website en onze social media in de gaten houden. 

Uiteraard sluiten we af met een trailer. Deze keer die van Brightburn!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer