waar knappen vrouwen op af in een relatie

waar knappen vrouwen op af

Waar knappen vrouwen op af in een relatie? In een relatie probeer je natuurlijk altijd een goede indruk op elkaar te maken. Je best blijven doen, ook als je al jarenlang samen bent, is dan ook heel belangrijk. Ook al ben je heel lang samen, dan nog zijn er wel degelijk afknappers. Vandaag vertel ik waar vrouwen op af knappen in een relatie. Onderstaand lijstje is een top 10 van de meest voorkomende afknappers. Dus mannen doe er je voordeel mee!

top 10 waar vrouwen op afknappen

afknapper 1: slechte adem

Een slechte adem staat met stip op nummer 1. Je mag dan nog zo leuk, lief en aardig zijn. Zodra je uit je mond stinkt is dit echt een enorme afknapper voor vrouwen. Zorg dus voor een goede mondhygiëne. Poets minimaal 2x per dag je tanden en schraap eventueel ook je tong schoon. Vergeet ook niet om regelmatig kauwgom of pepermuntje te nemen.

afknapper 2: onverzorgde nagels

Veel te lange nagels, afgekloven nagels, gele nagels…..allemaal afknappers. Zorg dat je regelmatig je handen en nagels verzorgd. Met verzorgen bedoel ik natuurlijk niet je nagels afbijten maar juist netjes knippen met een nagelschaartje. Ik snap dat de meeste mannen niet zitten te wachten om hun handen in te smeren met een handcrème, maar geloof me, dit is echt geen overbodige luxe. Voor een vrouw is het echt niet lekker om gemasseerd te worden met ruwe handen. Verzorg naast de nagels van handen ook je voeten. Wil je meer weten over hoe je het beste je voeten kunt verzorgen? Lees dan het artikel: voetverzorging, mannen vergeet die voeten niet.

afknapper 3: getrouwd zijn met je telefoon

Regelmatig hebben wij woorden thuis over “mijn telefoon gebruik”. Ik krijg regelmatig voor mijn voeten geworpen “wat vind jij nu belangrijker….mij of die !@#^ telefoon!”. Ik weet dat het moeilijk is om niet te hele tijd met je telefoon bezig te zijn, maar Twitter, Facebook of Instagram lopen echt niet weg als je 5 minuten je telefoon wegdoet. (langer doe ik hem ook niet weg hahaha) Daarom hebben wij sinds een paar maanden de afspraak dat de telefoons tijdens het eten sowieso op “stil” moeten staan. Dit geldt overigens ook voor onze kinderen, die kunnen er namelijk ook wat van!

afknapper 4: haar niet serieus nemen

Vrouwen willen het gevoel krijgen dat je haar altijd serieus neemt. Zodra ze het idee krijgen dat dit niet het geval is, dan is een fikse ruzie vaak toch het gevolg. Is jouw vriendin/vrouw spiritueel maar jij totaal niet, verdiep je dan toch eens in haar spirualiteit. Het trekken van een tarotkaart of het samen lezen van jullie horoscoop kan misschien voor jou zweverig zijn maar het doet in ieder geval geen zeer om er samen naar te kijken.

afknapper 5: boeren en winden laten

Tja, dit heeft geen uitleg nodig lijkt mij zo! Al lucht het natuurlijk vaak wel op! Toch is het beter om even een rustig plekje op te zoeken om je te ontluchten.

afknapper 6: jaloezie

Laat een vrouw haar eigen ding kunnen doen. Doe daarom vooral niet moeilijk als ze een keertje wilt stappen met haar vriendinnen. Ga ook niet in haar telefoon stiekem kijken en geef haar vooral niet het gevoel dat je haar continue controleert. Tijdens je relatie is het belangrijk om tijd voor je vrienden vrij te houden. Dit geldt ook voor haar!

afknapper 7: onverzorgd kapsel

Geen dikke klodders gel die wit uitslaan of een mega vette kop. De vrouw wil een man met een goed verzorgd kapsel. Zorg dat je regelmatig je haren wast, regelmatig naar de kapper/barbier gaat en gebruik ook echt niet teveel haarstyling producten. Wil jij je kapsel helemaal zomer 2020 ready maken, check dan het artikel: kapsel trends mannen zomer 2020

afknapper 8: opscheppen

Een vrouw houdt echt wel van een beetje een zelfverzekerde man. Echter zijn er wel grenzen aan die zelfverzekerdheid. Als je teveel aan het “opscheppen” bent, dan prikt zij daar zo doorheen. Ze zal je dan eerder een loser vinden.

afknapper 9: verkeer soort ondergoed dragen

Zorg voor goed en mooi zittend ondergoed. Een vrouw kan erg op je afknappen als je je broek uit trekt en er zit zo’n enorme ‘flut’ boxershort onder. Zelf voel je je toch ook veel prettiger en zelfverzekerder als je mooi en goed zittend ondergoed aan hebt. Van een vrouw verwacht je waarschijnlijk ook mooie lingerie. In ieder geval niet een verwassen ‘oma onderbroek’ met een bh waarbij haar borsten tot op haar knieën vallen.

afknapper 10: te weinig praten

Waar vrouwen 1000 woorden in een minuut kunnen proppen hebben wij mannen de neiging om té weinig te praten. Helemaal geen conversatie samen kunnen voeren is natuurlijk niet de bedoeling. Een avondje samen uit eten gaan wordt dan wel erg saai. Ook al ben je dus niet zo’n prater, probeer toch iets meer woorden in een zin te gebruiken. Het te weinig praten heeft ook te maken met het serieus nemen van haar gevoelens. Het zo nu en dan bespreken over hoe jullie in de relatie staan is dus alleen maar goed. Een vrouw zal dit erg waarderen.

waar knappen vrouwen op af

Nu weet je een aantal afknappers in een relatie. Doe er dus je voordeel mee 😉 Succes!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer