MuziekMuziek

Tinder app is niet voor de prins(es) op het witte paard

Wanneer een merknaam een werkwoord wordt ben je goed bezig. Zo is Tinderen inmiddels al redelijk ingeburgerd. 60% van de jongeren onder de 25 jaar heeft de Tinder app al gebruikt of gebruikt hem nog steeds. Maar ga je wel de prins(es) op het witte paard vinden via Tinder?

Tinder app geeft er niets om als jij niet verliefd wordt op jouw date

Tinder is een app die gebruikt moet worden. Gelukkig voor hen gebeurt dit ook massaal. Wanneer de app heel veel gebruikt wordt is hij waardevol. Zowel voor adverteerders als als alle data die er mee verzameld wordt. Klinkt lekker vaag natuurlijk maar bedenk eens wat voor waanzinnige data er over jou te verzamelen valt via de app. Niets romantisch of eeuwige liefde maar gewoon keiharde cash voor de makers. Verliefdheid en werkelijke matches zorgen ervoor dat jij de Tinder app vaarwel zegt. Dit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Stel je voor dat iedereen snel zijn ware liefde vindt….dan heeft Tinder geen bestaansrecht meer. Maar wat als je nu wel een de juiste persoon aan de haak hebt geslagen?? Hoe ga je dan met Tinder om?

Zitten stelletjes ook op Tinder?

Tegenwoordig is het voor de meeste jongeren geen probleem meer als hun partner op Tinder heeft gezeten. Echter wanneer we in een relatie zitten wordt er wel door 90% van de partners verwacht dat Tinder van de telefoon verdwijnt. Tja, het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat jij in de relatie op zoek gaat naar een betere, leukere of lievere partner. Echter als ik nog welleens om mij heen hoor is het Tinder gebruik achter de rug om van de partner nog best wel groot. Roept wel een leuke vraag op “is in het geheim Tinder gebruiken in een relatie vreemdgaan”? Hoe zou jij hier in staan?

Tinder aan de kant of stug doorgaan

Natuurlijk gewoon door gaan. Hoe leuk is het om een avondje lekker heen en weer te swipen! Echter wanneer je eenmaal in een relatie zit zou ik de app wel stoppen. Natuurlijk moet je wel altijd beseffen dat de belangen van een appontwikkelaar anders kunnen zijn dan die van jou. Dus swipe naar hartelust en maak er toffe avondjes van 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer