MuziekMuziek

Lamborghini maakt postzegels verzamelen weer hip?

Lamborghini

Lamborghini maakt postzegels verzamelen weer hip? Postzegels verzamelen staat tegenwoordig natuurlijk niet echt bekend als “hippe” hobby. Sterker nog! Het wordt al snel gezien als oubollig en ouderwets. Met de technologie van tegenwoordig, kan hier zeker wel verandering in gaan komen. Lamborghini maakt misschien postzegels verzamelen weer hip.

maakt lamborghini postzegels verzamelen weer hip?

Lamborghini is een luxe Italiaans automerk wat peperdure auto’s maakt. Voor vele mannen is het een droom die uit zou komen als ze ooit in zo’n auto kunnen rijden. Echter zijn deze auto’s maar voor weinig personen weggelegd. Een gemiddelde Lamborghini kost namelijk rond de twee ton!!! In samenwerking met de Italiaanse startup Bitstamps is er daarom een limited editon lijn van blockchain postzegels gemaakt. Hierop staan diverse Lamborghini modellen afgebeeld.

BITSTAMPS en Lamborghini

De postzegels kun je digitaal verzamelen en aankopen in de Bitstamps app. Deze app is zowel voor iOS als Android beschikbaar. Behalve verzamelen kan je ze in de app ook verkopen, ruilen of iemand cadeau schenken. Er zullen waarschijnlijk 29 modellen uitgeven worden. Gespeculeerd wordt dat alle versies gebaseerd zullen zijn op de meest iconische modellen van Lamborghini. De eerste zegel die is uitgeven, is de de Huracan EVO RWD Spyder. Dit model Lamborghini is de eerste die is uitgebracht na de sluiting vanwege COVID-19. Van deze zegel zullen er maar 20.000 stuks wereldwijd worden uitgebracht. De kosten van een postzegel bedraagt 9,99 euro.

Bitcoins

Als je al iets langer in de Bitcoin wereld zit, dan heb je heus weleens de volgende uitspraak gehoord. “When Lambo”. Deze uitspraak refereert aan het gegeven dat Lamborghini hét nummer 1 automerk is wat je wilt rijden. Daarbij heeft Lamborghini al in 2013 aangeven cryptocurrency als betaalmiddel te gaan accepteren.

Sinds de lancering van bitcoin in januari 2009 is de koers altijd erg veranderlijk geweest. Een snelle stijging in waarde gaat gepaard met grote koersschommelingen. De bitcoin verschijnt dan ook regelmatig in het nieuws als de koers weer eens een aantal procent is gestegen of gedaald. In 2017 werd de hoogste waarde tot op heden bereikt. De koers kwam toen namelijk rond de 17.000 euro uit.

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen cryptocurrency’s. Uiteraard moet je alleen geld in crypto’s investeren met geld wat je over hebt. Zoals met alle soorten beleggingen loop je namelijk ook het risico alles kwijt te raken. Dus denk goed na voordat je gaat investeren!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer