MuziekMuziek

Welke dingen bespreek je liever niet in je relatie

Een relatie is altijd hard werken. Daar weten Marie Louise en ik alles van. Onze relatie heeft ook zijn ups en downs gekend. Niets raars hoor en zeker niet iets om je voor te schamen. Het gaat namelijk in iedere “gezonde” relatie soms wat op en neer…..whahaha ja soms letterlijk. Maar welke onderwerpen bespreek je echt liever niet samen. En zijn er dingen waar jij je echt voor schaamt en die je dus liever niet aan je partner laat zien.

7 dingen die je echt niet met je partner bespreekt

  • Hoeveel bedpartners je voor je relatie hebt gehad. Tja, dit is altijd een dingetje. Natuur vertel je het liefst aan je partner dat je speciaal op hem of haar hebt gewacht. Wel raar als je dan als een beest in bed te keer kan gaan en je ieder plekje weet te vinden. Een beetje ervaring is dus helemaal niet erg. Maar om dit dan uitgebreid te gaan bespreken.
  • Nare luchtjes. Het is soms echt heel lastig maar wat als je partner gewoon niet lekker ruikt. Stinkt hij uit zijn mond of poriën, het is een lastig onderwerp om bespreek te maken. We zijn al snel bang de ander te kwetsen. Terwijl de ander het soms helemaal niet doorheeft en kan er met wat simpele oplossingen iets aan gedaan worden.
  • Gekke geluidjes tijdens de sex. Iedereen kent ze wel van die ploppende geluidjes tijdens de sex. Sommige sex standjes hebben het meer dan andere. Maar wat doe je dan? Doe je alsof je niets hebt gehoord of kunnen jullie er om lachen.
  • De badkamer in met de deur dicht. Sommige dingen wil je gewoon niet van jezelf laten zien. Tandenpoetsen, wassen en scheren het zijn nu eenmaal niet de meest charmante dingen om te doen. Rare houdingen of tandpasta wat langs je kin loopt, je word er niet knapper op.
  • Poep. Echt ik geloof tot op de dag van vandaag niet dat een vrouw kan poepen. Ik geloof niet dat er zo’n lelijk ding uit een vrouw kan komen. Nu heb ik drie vrouwen in huis en aan de stank op het toilet kan ik jullie vertellen dat ik soms teleurgesteld word in dit geloof. Toch kan je soms gewoon beter geloven dan weten 😉
  • Schimmels. Echt die reclame van die vaginale schimmel moeten ze verbieden uit te zenden rond etenstijd. Mijn eetlust vergaat spontaan zodra ik deze voor mijn kiezen krijgt. Het blijft toch een ding om dit samen te bespreken. Dit doe je liever met je dokter.
  • Soa’s. Tja, nog zo’n ding waar veel mensen het liever niet over hebben in de relatie zijn soa’s. Helemaal wanneer je deze hebt opgelopen ten tijden van je relatie. Ook het uitgebreid bespreken welke soa’s je gehad hebt voor je relatie is nu niet iets om lekker je avond eens mee te vullen.

Maak dingen bespreekbaar en soms niet

Het is belangrijk dat dingen bespreekbaar zijn tijdens een relatie. Zeker als het gaat om jouw gezondheid of de gezondheid van je partner. Dingen als verslavingen en of ziektes kunnen heel moeilijk zijn om te bespreken maar doe dit wel. Kies hiervoor een goed moment en ga ervoor zitten. Vertel wat je dwars zit en wat je graag anders zou willen zien. Andere dingen waar je jezelf voor schaamt kan je lekker laten rusten, grote kans dat hij of zij dezelfde schaamte heeft. Niet alles hoeft op tafel tijdens een relatie, soms is zwijgen echt beter.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer