MuziekMuziek

VR PRO bril een leuke gadget voor mannen en kids.

Het afgelopen jaar is het heel hard gegaan met de v.r. brillen. Niet dat de ontwikkeling van de brillen heel hard is gegaan, maar de ontwikkeling zit hem in het feit ze de bril meer als houder dan als een totale bril zijn gaan ontwikkelen. Het scherm is niet nodig omdat echt bijna iedereen een goed scherm op zijn telefoon heeft zitten. De v.r. bril word daarmee in één klap een stuk betaalbaarder en interessant voor een grote doelgroep. Ook het aanbod van spellen en mogelijkheden met de v.r. bril is enorm gegroeid. Het werd dus tijd dat wij op B4men.nl eens aandacht gaan geven aan deze leuke gadget. Ik kreeg een tijdje terug een vr bril opgestuurd van 123BestDeal en ik moet eerlijk zeggen dat ik heel lang heb getwijfeld of ik wel een artikel moest schrijven.

bril 3d 2

 

De VR Box 3d Bril

Ik heb altijd beloofd eerlijk te zijn op de blog, tegenover de bedrijven die producten opsturen en tegenover mijn lezers. Ik zal dus niet een product keihard afkraken op de blog. Dan schrijf ik er liever niet over. Terug naar de bril, deze bezorgde mij namelijk een behoorlijk dilemma. Ik heb de VR PRO Bril namelijk uitgebreid getest en kwam voor een paar problemen te staan. Ik werd na een tijdje de bril op gehad te hebben kotsmisselijk en had het gevoel dat ik uren was rondgedraaid. Ik kan er dus duidelijk niet tegen. Ik heb heel veel verschillende applicaties en spellen geprobeerd en iedere keer liep ik tegen dit probleem aan. Gevolg was dat ik stop met het spelen en de bril niet heb gedragen. Echter kan ik dit de VR PRO Bril niet aanreken want die is prima en zat goed en comfortabel op mijn hoofd. Ik had eigenlijk besloten om de bril niet meer te gaan gebruiken en terug te sturen. Totdat mijn kids de bril ontdekte, zij hebben blijkbaar helemaal geen last van duizeligheid en vinden het een hele leuke gadget. Dus toch een review en de bril voor de kids houden dus!

P6161317 P6161319 P6161321 P6161325

Review VR PRO Bril

Ik heb eigenlijk al heel erg veel verteld. Voor de duidelijkheid wil ik wel benadrukken dat mijn negatieve ervaring losstaat van de kwaliteit van de VR PRO. Deze is prima! Het is erg makkelijk om je mobiel in de houder te plaatsen en in de bril te schuiven. Er past zelfs een Iphone 6 in de VR PRO bril. Het enige wat mij opviel is dat sommige spellen om een actieknop vragen waarmee je bijvoorbeeld kan schieten of een actie kan uitvoeren. Deze zit er niet op, waardoor je niet ieder spel kan spelen. De VR PRO Bril is met een prijs van € 42,50 te koop bij 123bestdeal en dat is dan weer niet duur voor een leuke gadget. Het B4men cijfer voor de VR PRO bril: puur de bril is een 8, de ervaring voor mij was niet zo best 😉

bril 3d 1bril 3d

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer