MuziekMuziek

Vergroot je plezier van je telefoon met smartphonehoesjes.nl

smartphonehoesjes.nl-logo1Ik ben gek op mooie spulletjes….tja, moet ik dat eigenlijk nog wel vermelden hahaha. Gadgets, lekkere geuren en whisky’s je kan het allemaal bij mij kwijt!! Op het gebied van de gadgets vind je bij mij niet heel veel op de site omdat andere er vaak veel meer verstand van hebben dan ikzelf. Maar deze keer wilde ik jullie graag meenemen in mijn telefoongebruik. Ik ben verslaafd aan mijn telefoon!! Ik zet geen stap zonder en langer dan een halfuur geen gebruik zal niet voorkomen (tot ergernis van mijn vrouw….sorry daarvoor). Oké, ik vind dat ik wel een goed excuus heb omdat ik natuurlijk een heel belangrijke site heb 😉 en daarvoor de hele dag bereikbaar moet zijn. Ik heb de afgelopen jaren vaak met een Apple telefoon gelopen en was altijd dik tevreden. Afgelopen januari mocht ik mijn abonnement verlengen en toen uit kostenbesparing voor een Samsung gekozen. Dit had ik beter niet kunnen doen. Ik vind de Samsung wel een prettige telefoon en heb dus verder geen klachten hoor!! Het was alleen niet mijn telefoon. Toen ik de geruchten te horen kreeg over de nieuwe Iphone 6 ben ik gaan sparen. Nu inmiddels heb ik mijn Iphone 6 plus en ben weer helemaal weg van het gebruik.

iphone 6 plus

Beschermen van je telefoon

Een nieuwe telefoon vraagt ook om een beetje bescherming. Nu ben ik laatst benaderd door de mensen van smartphonehoesjes.nl of ik voor hen wat producten wilde reviewen, nu komen dus twee dingen goed samen. Ik heb gekozen voor drie producten die ik goed kan gebruiken. Ik heb gekozen voor een Iphone 6 plus hoesje, maar uiteraard hebben zij ook hoesjes voor de Iphone 6, ook heb ik een leuke Iphone accessoires uitgekozen om eens mee te spelen. Ik heb hieronder mijn bevindingen opgeschreven.

image

image

Mijn Booktype Smartphonehoesje

Ik ben erg zuinig op mijn telefoon en een smartphonehoesje is dus geen overbodige luxe. Deze keer geen heel spectaculaire hoes, maar gewoon goed en simpel. Ik heb gekozen voor zwart omdat ik mijn telefoon ook zakelijk gebruik. Ook kan mijn visitekaartjes in de smartphone hoes meenemen…lekker praktisch.

 

image

Mijn autohouder

Ik reis inmiddels erg veel voor de site en het is daarom erg makkelijk om mijn telefoon (telefoon, agenda, email en fototoestel) ook te kunnen gebruiken als navigatie. Scheelt mij een hoop gesleep met een apart apparaat en hij kan niet uit de auto worden gestolen. De houder zorgt ervoor dat ik gewoon makkelijk op mijn navigatie kan kijken…super handig.

 

image

image

Mijn smartphone lenzen kit

Dit zijn van die gadgets daar wordt ik wel echt blij van!! Ik ben gek van fotograferen, maar een smartphone kan vaak net niet brengen wat je wilt. Nu komt de Iphone 6 plus wel met een heel goede camera die echt serieus mooie foto’s kan maken, maar hoe cool is het wanneer je met het vast klikken van een paar lenzen de camera van je smartphone nog beter kan krijgen. Ik laat jullie hieronder een paar testfoto’s zien gemaakt met de lenzen van smartphonehoesjes.nl

image
Zonder lens gemaakt.
image
Met een Polarizer Lens gemaakt
image
Gemaakt met een Fish-Eye lens
image
Deze foto is gemaakt met de macro lens
image
De foto is gemaakt met de wide-field lens
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer