MuziekMuziek

10 mannen kapsels die festival proof zijn. Zo zit jouw haar perfect deze zomer!

korte herenkapsels

Zon, muziek en een lekker drankje zijn de ingrediënten van een top zomer. Al deze dingen vallen samen met een te gek festival en die zijn er in overvloed tegenwoordig. Nu is een festival super om naar toe te gaan maar hoe zorg je ervoor dat ook je haar de hele dag top blijft zitten. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er flink gefeest gaat worden. Dansen en springen, je kapsel moet er maar tegen kunnen. Daarom vandaag een paar tips om je haar festival proof te maken en ik geef je meteen wat inspiratie voor de festival kapsels. Ik zal met de inspiratie beginnen

10 mannen kapsel die festival proof zijn!

festival kapsels mannen

festival kapsels mannen

Tips om je haar festival proof te maken

-Houd het simpel! Dit is echt de beste tip die ik je kan geven. De haartrend van dit moment is nonchalant en maak hier dus ook gebruik van. Maak je kapsel dus niet te strak, dit kan alleen maar uitzakken.

-Hairspray is je beste vriend. Zelfs bij een nonchalant kapsel wil je niet dat het na twee keer springen als een dooie rat langs je gezicht hangt. Spray voor vertrek een normale hoeveelheid haarlak in en op je haar. Zo blijft het stevig zitten.

-Zorg voor een goede basis. Een kapsel wat veel volume moet blijven behouden is het lastigst. Daarom is het belangrijk je haar te wassen en dan droog te föhnen, zo krijg je de meeste volume in het haar.

-Gebruik het liefst een Paste voor de warrige look en voor de strakkere kapsels een wax. Deze zijn op oliebasis en kunnen een buitje hebben. Pomade en gel zijn op waterbasis en met een buitje ben je jouw kapsel zo kwijt.

-Opvallen, gebruik kleurgel en geen spuitbus. Deze kleuren worden tot op de hoofdhuid gespoten en gaan er bijna niet meer af.

Voor meer kapsel inspiratie ga naar Pinterest B4men

Voor ons belangrijk:

Help B4men te groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer