MuziekMuziek

Super handige gadget van GoCustomized

Natuurlijk laat ik de naam van mijn website graag overal zien. Daarom heb ik deze super gave back cover voor mijn Iphone laten maken bij gocustomized. Super handig en snel gemaakt.

Super handig en super snel van GoCustomized

Niets lastige programma’s of moeilijke dingen. Deze telefoonbescherming van GoCustomized heb ik zelfs met het grootste gemak kunnen maken. Gewoon via de site en op zaterdagavond zelf ontworpen en woensdag morgen al binnen gekregen. Niet alleen super handig maar ook nog eens super snel.

GoCustomized telefoonhoesje

Telefoonhoesje is een volledige achterkant

Dit is niet zomaar een telefoonhoesje. Deze telefoonhoes voor de iPhone is veel meer dan dat. Het is geen beschermlaag maar echt de achterkant zelf. Groot voordeel hiervan is dat je gewoon de grote van je iPhone houd. Dus even de schroefjes los draaien en dan het achterkantje er op doen.

Resultaat van mijn iPhone

Resultaat een super gave Iphone met je eigen ontwerp. Iets waar iedereen mee moet kunnen pronken.

Iphone Jan Willem met een achterkant van GoCustomized

Zelf een Iphone back cover maken ga naar gocustomized.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer