Fashion Tip! Ga voor laagjes, los en nonchalant

De trend van dit moment is los, laagjes en nonchalant. Nee, je leest nu geen haar artikel wat ik verkeerd heb getiteld. Deze keer gaat het echt over fashion en de trends voor deze zomer en najaar 2016. Het leuke is wel dat de trend die je nu in het haar ziet, je ook terug ziet in de kledingtrends voor mannen. We gaan voor lucht, los en laagjes deze zomer. De kleding is oversized en ruim. De lange shirts zien we al wel langer, maar nu gaan we ook voor grote truien en overhemden. Dit zijn wel echte street trends en dit zal niet de style zijn waarmee je naar kantoor gaat. Deze stijl is juist ideaal voor de zomerdagen en voor in het weekend. Ik kan me voorstellen dat de meeste mannen dit niets vinden, maar je hoeft het niet zo excentriek te doen als op onderstaande foto’s. Begin met een simpel t-shirt, daaroverheen een oversized overhemd en combineer dit dan met een goede jeans en toffe sneaker.

Fashion tips voor de zomer/najaar 2016

herenkapsels met korte zijkant en lang haar boven op

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Heel erg tof! Ik ga het zeker proberen!
    Ook erg fijn om veel voorbeelden en inspiratie te krijgen van de foto’s!

Written by Jan Willem Huffmeijer