MuziekMuziek

Villa Massa Limoncello, het perfecte digestief.

Villa Massa Limoncello, het perfecte digestief.

VILLA_MASSA_LIMONCELLO_750ml
Villa Massa Limoncello

Wie weet er tegenwoordig niet wat een aperitief is, een heerlijk drankje wat de trek en smaak alvast voorbereid op de maaltijd. Maar een goede voorbereiding dient ook op de juiste wijze afgesloten te worden, dit doe je door middel van een digestief. Een digestief is een drankje wat je drinkt na de maaltijd en wat zorgt voor het samentrekken (sluiten) van de maag en een goed spijsvertering.

Lekker eten en lekker drinken horen erg bij mijn manier van denken over het goede leven. Dit ‘goede leven’ is voor mij bijna een synoniem voor Italië, hier vindt je de gebruiken en producten die hier erg goed bij passen. Zo ook de Limoncello!

 

Villa Massa Limoncello

De Limoncello van Villa Massa wordt gemaakt van de mooiste en zoetste citroenen uit het Sorrento-gebied. En draagt hierdoor officieel het exclusieve predicaat ‘Liqoure di limone di Sorrento’. De citroenen uit dit gebied worden gezien als de beste en zoetste uit Italië en maken dus uiteindelijk ook de lekkerste Limoncello. Sinds 1890 wordt er door de familie Massa op ambachtelijke wijze deze heerlijke likeur gemaakt. De passie en liefde voor de natuur vind je terug in de smaak, de Limoncello van Villa Massa is dan ook biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen gemaakt.

LOGO-VILLA-MASSA-scritta-piccola
Villa Massa Limoncello

Hoe drink je Limoncello

Limoncello drink je traditioneel na de maaltijd en is het lekkerst als hij ijskoud is (-7). De Limoncello drink je dan samen met een heerlijke espresso of nog beter ristretto. De bitter en warmte van de koffie hebben dan een geweldig lekker contrast van het zoete en koude van de Limoncello. Dat niet iedereen het even traditioneel na de maaltijd drinkt zie je tegenwoordig terug aan de vele cocktailrecepten met limoncello. Ik zal er een hele simpele maar o zo lekkere bij doen.

VIL1239-01_Generossa-602x1131
VILLA MASSA GENEROSSA

VILLA MASSA GENEROSSA

-Schenk 3.5 cl. Villa Massa Limoncello in een longdrinkglas met lekker wat ijs.

-Vul nu het glas tot net onder de rand met een heerlijke prosecco.

-Garneer met een citroenpartje en erg lekker is een fris takje munt.

Dit is alles wat je nodig hebt om heerlijk te genieten en je even in het heerlijke Italië te wanen.

 

villa_massa
Villa Massa Limoncello

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer