MuziekMuziek

Vette Shit, Lexus en Will.i.am brengen That Power!!

Lexus is een bijzonder merk met een bijzondere visie. Zij durven dingen anders aan te pakken en op een andere manier naar auto’s te kijken. Will.i.am is binnen de muziek net zo’n visionair en nee niet alles vind ik mooi wat hij maakt, maar bijzonder is het wel.

Dat Will.i.am en Lexus een goede combinatie vormen heb ik eerder op de blog beschreven. Ik heb altijd geroepen “ik ga geen auto’s op mijn blog zetten zolang het geen modestatement is”. Hier moest ik toen snel gehoor aangeven omdat Lexus samen met Will.i.am op de fashionweek van Parijs de NX presenteerde.

Inmiddels ben ik toch op de blog gaan schrijven over auto’s, niet omdat ik hier zoveel verstand van heb maar gewoon als liefhebber. Ook muziek is een belangrijk onderdeel op de blog en heeft Will.i.am pas nog een leuk artikel gehad over de manier waarop hij de oude hip-hop deed herleven. kortom, dit moet ik jullie dus laten zien en nee het is niet betaald of gesponsord.

Spectaculair muziek maken met Lexus en Will.i.am

Net buiten Madrid op een verlaten vliegveld is met behulp van lazers, lampen, special effects en natuurlijk drie Lexus NX auto’s een remix van That Power gemaakt. Het nummer is onder begeleiding van Will.i.am zelf gespeeld. Door het juiste ritme en bewegingen komt het nummer tot leven, het resultaat is echt heel vet geworden!

https://www.youtube.com/watch?v=iyTFhbmU1p0&feature=youtu.be

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer