SelectSelect

Lexus NX Will.I.AM deze auto rijd je niet je draagt hem.

lexus-logo

Ik heb altijd geroepen geen auto’s op B4men.nl, tenzij het een mode statement is!! Nou hier is ie dan De Lexus NX Will.I.AM versie. Ik ben niet snel helemaal weg van een auto en al helemaal niet van een Lexus (sorry Lexus) maar deze auto wil ik ooit gereden hebben!!! Wat een te gekke bak is dit!!

http://youtu.be/Qe270Y50pRQ

De Lexus NX Will.I.AM

Even terug komen op dat mode statement, is dat niet een beetje overdreven?? Als ik zeg dat Lexus hem afgelopen woensdag op de Fashion Week in Parijs heeft onthuld dan zegt dat wel genoeg toch!! Hoeveel meer mode statement wil je hebben. Het was Will.I.AM zelf die de auto begeleide met muziek en later later met woord ging hij vertellen wat deze auto voor hem en voor ons kan betekenen. Wat heeft Will.I.AM met de Lexus NX gedaan?? Uiterlijk heeft hij er een heel dikke auto van gemaakt. Een stoere bodykit zorgt voor stoere hoekige lijnen. Ook de kleur is erg bijzonder, wit parelmoer maar dan MAT geeft deze auto een heel aparte uitstraling. Een heel coole gadget op deze auto zijn de vier camera’s rondom de auto die je kan bedienen met je smartphone in de auto. Zo maak je foto’s en filmpjes vanuit de auto terwijl jij in de auto zit. Aanet interieur en onder de motorkap is niet heel veel veranderd. Ik ben geen specialist, dus ik kan en wil jullie daar dus ook niet mee lastig vallen. Wat er wel flink veranderd is….hoe kan het ook anders….er is een audiosysteem van Pioneer met 10 boxen ingezet.

NX_Will_04
Lexus NX Will.I.AM
NX_Will_06
Lexus NX Will.I.AM
NX_Will_07
Lexus NX Will.I.AM

De Lexus NX Will.I.AM maakt de toekomst

Het idee van Will.I.AM dat je een auto uitzoekt zoals je ook je kleding zou uitzoeken is in mijn ogen geen gek idee. Een auto is een verlengstuk van jezelf (ik noem mijn auto maar even niet..hahaha) en daar moet je hem ook op uitzoeken. De prijs en of hij echt ook op deze manier ook echt in productie gaat is nog niet bekend gemaakt. Ik kan alvast een beetje sparen dan 😉 De gewone NX van Lexus is uitaard wel beschikbaar en de prijs is vanaf 46.000 euro.

lexus-nx-concept
Lexus NX
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer