MuziekMuziek

Sperry Top-Sider bootschoenen maken jou preppy look compleet.

De Preppy look is dit najaar helemaal hot!! Ik heb pas een artikel over deze najaars trend geschreven klik hier voor het artikel en de uitleg over de preppy look. Een preppy look is natuurlijk niet compleet zonder een paar bootschoenen…toch?? Oke bootschoenen, maar het is herfst!! Juist en daar heeft Sperry Top-Sider nu wel aan gedacht. Ik kreeg van Sperry Top-Sider een paar mooie bootschoenen die helemaal zijn gevoerd…perfect voor de winter dus!!

Sperry+Sailing+Team+Logo

Sperry Top-Sider Schoenen

Ik kreeg alweer een tijd geleden deze super coole schoenen van Sperry Top-Sider, ik kon hier nog niet eerder een artikel over schrijven omdat het wel echte najaar/winter schoenen zijn. Ik heb dus even moeten wachten. Het is helemaal een schot in de roos, nu de preppy look dit najaar echt wel een belangrijke rol krijgt binnen de mode. Ik kreeg laatst ook een te gekke winterjas van Gaastra en deze jas en schoenen zijn echt voor elkaar gemaakt. Ik heb dus een paar super gave foto’s gemaakt met een mooie preppy look.

DSC07430
Sperry Top-Sider Schoenen by B4men.nl
DSC07328
Sperry Top-Sider Schoenen by B4men.nl
DSC07475
Sperry Top-Sider Schoenen by B4men.nl
DSC07350
Sperry Top-Sider Schoenen by B4men.nl
DSC07373
Sperry Top-Sider Schoenen by B4men.nl

 

Sperry Top-Sider het merk

Ik kreeg een paar maanden geleden een mailtje met de vraag of ik het leuk vond om een paar schoenen te ontvangen van Sperry Top-Sider.  Ik was eigenlijk helemaal niet bekend met het merk, dus ging ik snel even kijken op de site van Sperry Top-Sider. Ik ondekte dat ik het merk wel kende, alleen niet bij naam. De bootschoen is echt een klassieker en bijna iedereen heeft ooit weleens een paar gehad. Het leuke van Sperry Top-Sider is dat zij de bootschoen in heel veel verschillende soorten hebben, zonder dat je niet meer kan zien dat het een bootschoen is.

boot boot1 boot2 boot3 bootschoen

Ik ben erg blij met deze schoenen en ze passen goed binnen de verschillende stylen die ik graag draag. Ik draag deze schoenen echt niet iedere dag, juist het afwisselen is beter voor je schoenen. Ook vind ik het veel te leuk om de ene dag er netjes uit te zien en de volgende dag juist weer een ruige look te kunnen dragen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer