MuziekMuziek

De nieuwe Breitling Cockpit B50 super professioneel horloge.

breitling-logo-wallpaper

Breitling maakt heel erg mooie en vooral ook erg dure horloges. Dat is ook gelijk de reden waarom ik niet alles van dit mooie merk laat zien. Ik vind het erg leuk om jullie vooral nuttige informatie te geven. Een heel Breitling Horloge is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd (mijn eigen budget laat ook geen Breitling toe). Wel vind ik het leuk om wanneer de actualiteit hierom vraagt soms een beetje buiten mijn comfortzone te gaan.

breitling-Cockpit-B5_02

Waarom dan nu de Breitling Cockpit B50

De Breitling Cockpit B50 is een horloge ontwikkeld speciaal voor piloten. Dit is geen marketing, maar hier word echt heel serieus over nagedacht. Nu ook de Nederlandse piloten in actie komen in Irak maakte het tot een mooie verhaal voor de blog. De Breitling Cockpit B50 heeft een aantal super mooie en slimme technieken waar je niet alleen als  vlieger wat aan hebt, maar ook in het dagelijks leven erg handig zijn. Een van deze technieken is het gebruiken van een analoge klok en een digitale klok. Ook hebben zij gebruik gemaakt van een SuperQuartz uurwerk, dit maakt het horloge tot het meest nauwkeurige ter wereld. Om het aflezen van het digitale uurwerk te vergemakkelijken is er een techniek gebruikt die wanneer je op het horloge kijkt het horloge oplicht. Dat oplichten word gevoed door een batterij….tja en wanneer je in actie bent mag je natuurlijk niet met lege batterijen te maken krijgen. Speciaal om dat probleem op te lossen hebben ze een oplaadbare batterij in het horloge gevoegd. Opladen doe je via het elektriciteit netwerk of via de usbpoort van je computer. Dit soort mooie doordachte vindingen maken een merk als Breitling voor mij echt speciaal.

breitling cockpit1

Breitling Cockpit

Kijk vooral ook even het reclame filmpje…dit geeft ook heel mooi weer hoe bijzonder Breitling en de Cockpit B50 zijn. De prijs willen jullie ook graag weten toch? Dit model heeft een prijs van rond de € 6000,- (ik moet nog even sparen hoor).

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer