MuziekMuziek

Van Gils richt Spring/Summer collectie 2014 op Modern International Momad.

De Momad

05VanGils_SS14-0269

Ben jij avontuurlijk in gesteld? Ben jij 24 uur per dag bereikbaar? En reis je veel? Dan ben jij een Momad (Modern Nomad). Als Momad stel jij uiteraard wel de hoogste eisen aan je outfit en wil je het perfecte pak om in te reizen. Stylish en comfortabel. Travel proof, maar zeker geen kaki reisoutfits van vroeger. De Momad van nu heeft humor en durft te kiezen voor kwaliteit zowel in het leven als in zijn kleding.

Met dit scenario in het achterhoofd ontwierp Van Gils Spring/Summer 2014 collectie, nu verkrijgbaar op www.vangils.eu. Het resultaat? Een collectie waarin comfort wordt gemixt met stijl. Waarin luxe afwerking gecombineerd wordt met praktische gadgets.

 

Meest opvallend binnen deze collectie

-The Travel Jacket: een unconstructed jacket in een kreukvrije stof. Compleet met oogmasker, oordopjes en een binnenzak die is gemaakt voor het opbergen van je ticket.
-The Wet Suit: een pak met een waterafstotende finish.
-The Neon Jacket: een jacket met neon details, wat wordt geleverd inclusief een klein zaklampje.

15VanGils_SS14-1484

 

Tailoring tot in de puntjes

Het meer formele deel van de collectie (Momad) omvat pakken, colberts en shirts in de bekende grijs- en blauwtinten. De bijzonderheden zitten hem vooral in de details, tailoring tot in de puntjes. Van kissing buttons, tot AMF stitch en andere sophisticated details.

 

Praktische details

Binnen de meer informele & ‘smart look’-collectie (Singapore) staat het colbert centraal, wat te combineren is met fijne knitwear, shirts, chino’s en accessoires in moderne kleuren. De details zijn hier praktischer van aard, zoals gekleurde knopen en easy iron finish.

 

Combineer met kleur

Kleur is in de collectie van Van Gils is erg belangrijk, het maakt de collectie ook erg sprekend. De speciale lijn Van Gils ‘Brights’ is om helemaal los te gaan op kleur en gave prints. Wil jij het ultieme reisgevoel blijven houden trek dan een colbert aan met een te gekke Hawaiaanse print. Maar de traditionele ruit hebben ze ook nog steeds in de collectie zitten. Durf jij te combineren en je van je kleurrijkste kant te laten zien kies voor ‘Brights’.

17VanGils_SS14-1756

 

Over Van Gils

Van Gils is opgericht in 1948 en staat bekend om zijn vakmanschap. Een merk met historie en een echt verhaal. Van Gils gelooft dat de essentie van het leven bestaat uit echte verhalen waarin hoogte- en dieptepunten voorkomen die je vormen zoals je nu bent. Van Gils durft te leven, daagt anderen uit dit ook te doen en beaamt dat de juiste kleding mannen zelfvertrouwen geeft. Zo vertelt ook ieder product in de collectie zijn eigen verhaal en valt op door de verrassende detaillering en de perfecte pasvorm.

Prijsvraag

Speciaal voor de volgers van B4men.nl verloot Van Gils Fashion 3 colberts. Wil jij kans maken op één van de colberts ? Vul dan hier de prijsvraag in en maak kans op één van 3 colberts.

14VanGils_SS14-1324

08VanGils_SS14-0675

07VanGils_SS14-0526

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer