MuziekMuziek

Emblem van Montblanc, klassiek en tijdloos.

logo-Mont-Blanc

Emblem

Emblem is een rots, een mijlpaal. Deze geur is een nauwkeurig eerbetoon aan de Montblanc, de hoogste berg van Europa en met de 6 dalen. De Montblanc en deze geur staan voor soberheid, excellentie en precisie. Alles gaat om een rotsvast vertrouwen in jezelf en met de juiste vastberadenheid het bereiken van de hoogste top. Emblem is de weerspiegeling van de klassieke man met een gevoel voor beschaafde luxe en met een oog voor detail.

 

emblem

De geur

Emblem heeft iets heel klassiek en vertrouwds. Deze geur is echt tijdloos maar zeker niet saai. Ik kan deze geur erg waarderen en draag hem graag. Voor mij is dit een geur die fris opent en meestal ben ik niet echt van de frisse geuren, deze wordt heel snel spannend en dat maakt hem voor mij wel aantrekkelijk. Wat ik wel jammer vind is dat hij voor mijn gevoel niet heel lang blijft hangen…..na een paar uur ruik ik hem niet meer.

Topnoten: fris en bitter grapefruit.

Hart: bijzonder warme noten van kardemom en salieblaadjes maar ook peper komt na verloop van tijd opzetten.

Basisnoten: de basis is voor zuiverend patchoeli, hout en ambroxan.

 

emblem1

De Montblanc man

De man die gaat voor Emblem kiest niet voor mode of trends, nee deze man gaat voor klasse, tijdloos en elegantie. De man die deze geur voor Montblanc belichaamd is David Genat. De campagne is in zwart wit wat David Genat met een klein glimlachje geweldig en vol zelfvertrouwen staat.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer