MuziekMuziek

Meyba schoenen, Hemels lopen!!

Meyba_LogoMeyba schoenen?? Hemels lopen??

Hahaha het hemels lopen was een uitspraak van mijn dochter!! Ik moest daar zo om lachen dat ik vond dat ik er wat mee moest doen!! Ze zag de schoenen en zei ‘Zo pap die zijn hip….Het lijkt wel of je ermee in de hemel loopt!! De belevingswereld van een meisje van bijna 4 is soms briljant!! Maar echt ongelijk had ze niet hoor….de schoenen zijn erg hip en lopen geweldig. Maar Meyba ken ik dat niet al…..??

 

Meyba sneakers.
Meyba sneakers.

 

Meyba

Meyba is eigenlijk een heel oud merk uit Spanje, Barcelona om precies te zijn. Het merk bestaat al sinds 1940 maar werd in 1981 wereld beroemd toen zij de kleding aan FC Barlecona mochten leveren. Daar zou je ze dus zeker van kunnen kennen. Ik zeg heel eerlijk dat ik ze nog niet kenden. Ze zijn namelijk in de jaren 90 een beetje in de vergetelheid geraakt. Nu zijn ze hard bezig om weer in de picture te komen. Dit doen ze door stoere, sportieve en jonge uitstraling van de producten. Naast schoenen hebben ze ook hele gave kleding en zwembroeken. Meyba staat voor het jonge en sportieve Spanje gevoel. Een zonnetje, het zand nog tussen de tenen en dan aan een heerlijke sangria op een terrasje gevoel. Meyba is voor mij 100% zomergevoel. Kortom wil je kleding en schoenen die jou klaar stomen voor de zomer kijk eens op de site van Meyba.

 

Meyba sneakers.
Meyba sneakers.

Mijn Meyba Schoenen

Ik heb van Meyba schoenen opgestuurd gekregen en het leuke daarvan is dat je soms dingen krijgt die je anders niet zo snel zou kopen. Hahaha ik vind mijn schoenen wel te gek hoor, maar eerlijk is eerlijk het is een model wat ik zelf niet zou hebben uitgezocht……waarom?? Het model wat ik nu gekregen heb is de Barna en ik zou normaal voor de Jogger gaan. Maar nu ik eenmaal deze schoenen aan heb ben ik helemaal omgedraaid, ze zitten erg lekker en staan (volgens mij en mijn vrouw) erg leuk!! Soms is net even anders doen dan wat je normaal zou doen toch wel erg leuk….tja en zelfs ik heb daar weleens een duwtje in de rug voor nodig. Wat ik erg leuk vind van mijn schoenen is uiteraard de vrolijke kleur, ook de vorm is grappig en om mijn dochter te citeren erg hip! Een beetje het model van mijn oude skate schoenen maar dan vertaald naar nu. Echt iets voor de hipster van nu!!!

 

Meyba sneakers.
Meyba sneakers.

 

Kortom Meyba is voor mij een merk wat ik zeker in de gaten ga houden en wanneer ik weer leuke nieuwtjes heb zal ik die zeker aan jullie melden. Ik heb nog een leuke film om het merk echt goed aan jullie voor te stellen.

 

Meyba sneakers.
Meyba sneakers.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer