MuziekMuziek

Van Gils geeft de aftrap voor een mooi WK.

vangils wk

Tja in hoeverre we klaar zijn voor een geweldig WK moeten we nog maar afwachten. Maar Van Gils geeft het goede voorbeeld van vertrouwen in de (Hollandse) leeuw. Van Gils en B4men.nl steunen het Nederlands elftal op weg naar het Wereld Kampioenschap. Alles draait om zelfvertrouwen wat de kleding van Van Gils de mannen moet bezorgen, Kevin Richardson heeft een geweldige voorzet gegeven in het vertrouwen van de Leeuw.

Van Gils tailor van het Nederlands elftal

Van Gils is de officiële tailor van het Nederlands elftal, de technische staf en afgevaardigden van de KNVB. In aanloop naar het WK in Brazilië komt Van Gils met een unieke KNVB retailcollectie. Speciaal voor de lancering bezocht Van Gils leeuwenfluisteraar Kevin Richardson in Zuid-Afrika.

Het WK Pak van Van Gils

Wil jij ook graag met het zelfvertrouwen van Kevin Richardson naar het WK kijken in het WK Pak van Van Gils? Vanaf 9 mei is het pak ook te koop voor alle supporters!! Bij de Van Gils kleding dealers maar ook in de webshop van Van Gils is het pak te verkrijgen. Ik zeg kom maar op met dat WK……WE ZIJN DER KLAAR VOOR!!!!

vangils wk1

 

Kevin Richardson Wildlife Sanctuary

No Stitch, No Story, is op zijn lijf geschreven. Zijn littekens en verhalen bewijzen zijn moed en vertrouwen. Met gevaar voor eigen leven zorgt hij voor alle aandacht en steun die de wilde leeuw momenteel nodig heeft.

Van Gils helpt hem daarbij en doneert 50 euro per KNVB pak, aan de Kevin Richardson Wildlife Sanctuary.

Ook helpen? Laat hier je leeuwenhart brullen met een donatie.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer