MuziekMuziek

Zelfs mijn schoenen zijn WK klaar, dankzij Manfield.

manfield

Sommige kansen moet je niet aan je voorbij laten gaan……zeker als het om het WK gaat (hopen dat onze jongens daar ook zo over denken). Zo kreeg ik een mailtje over deze te gekke schoenen van Manfield. Nu houd ik wel van voetbal en zeker van het WK en ook van schoenen krijg ik geen genoeg, dus deze combi is voor mij op het lijf geschreven…..!!

 

DSC03623

WK schoenen van Manfield

WK schoenen van Manfield…..huh…echt? Ja echt WK schoenen van manfield!! Dat zijn dan zeker van die schoenen die je één keer draagt en die dan al uit elkaar liggen of die er dan helemaal niet meer uitzien zeker! Nou niets is minder waar!! Oké, ik geef toe je moet er van houden, het zijn geen sneakers maar hippe nette schoenen. Ikzelf draag dit soort schoenen graag, maar zeker met mijn kleine voeten (maat 40) is het soms lastig om dit soort schoenen passend te vinden. De meeste nette schoenen beginnen vanaf maat 41. Ook dit paar is maat 41 maar met een zooltje gaat het makkelijk en zitten ze zelfs erg lekker. Het meest opvallend is zeker niet het model maar uiteraard de kleur!!! Knal Oranje!!! Echt niet een klein beetje oranje maar gewoon volle bak! Het leuke van deze schoenen is dat wanneer er geen WK of iets anders “oranjeachtig” aan de hand is, je deze schoenen kan dragen zonder dat mensen het idee hebben dat het hier om WK schoenen gaat. Oké???? dus je ziet niet dat het WK schoenen zijn….. waarom zijn het dan WK schoenen?? Nou dat zit hem in de details. Op de tong van de schoen zit een kleine Nederlandse vlag en ook op de naad van het hielpad hebben ze de drie kleur laten terug komen. Bijzonder subtiel en dat maakt deze schoenen dus ook prima draagbaar na het WK.

DSC03627

DSC03607

 

WK schoenen gedragen 

Ik heb deze schoenen nu drie dagen gedragen in de barbershop en ik heb echt nog nooit zoveel meningen over mijn schoenen moeten aanhoren!! De ene vindt het geweldig de andere vindt het weer verschrikkelijk. hahaha en ik vind ze erg leuk en ik ben eigenwijs genoeg om mij niets aan te trekken van de menig van anderen…..dus voorlopig zitten deze schoenen nog aan mijn voeten…..en wanneer we winnen zitten ze vast nog veel lekkerder!!!

DSC03578

DSC03605

DSC03603

DSC03571

Kortom Manfield bedankt voor deze leuke schoenen en wanneer jullie nog meer leuke schoenen hebben 😉 hahaha….zijn die altijd welkom.

Voor meer info kijk eens op de site van Manfield (klik hier).

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer