MuziekMuziek

Fashion: Outfit van Van Gils voor mannen

Detail foto van de outfit van Jan Willem Huffmeijer

Van Gils voor mannen. Als schrijver voor B4men ben ik al in contact gekomen met veel mooie kledingmerken voor mannen. Tot nu was het heel divers maar ik miste wel een beetje de stijlvolle kant. Daarom vind ik dit ook een hele toffe samenwerking. Zo kan ik ook een andere kant laten zien, een wat meer stijlvolle modekant. Deze keer stappen we dus in de wereld van Van Gils.

Van Gils fashion voor mannen

Van Gils is een merk voor stijlvolle en modebewuste mannen. Het merk heeft een mooie en Nederlandse achtergrond. Zo werd Van Gils in 1948 opgericht door Miel Van Gils. Hij had als doel om de mannen uit Brabant net na de tweede wereld oorlog te voorzien van goede kleding en een baan in zijn kleermakerij. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een iconisch merk in Nederland. Het merk staat voor zelfverzekerde mannen die van style en een twist houden. Kleding moet stijlvol zijn maar hoeft zeker niet stijf of onbetaalbaar te zijn. Persoonlijk kan ik mij heel goed vinden in deze fashionstijl. Ik draag mijn kleding zeker niet te stijf maar ga als dat nodig is graag sportief maar stijlvol over straat. Ik zou dus best een echte Van Gils man kunnen zijn.

Mijn ervaring met mijn outfit

Laat ik beginnen met mijn ervaring met de webshop. Deze mag, eerlijk is eerlijk wel iets beter, als je het mij vraagt. Ik ben een redelijk kleine en dunnere man. Al snel kom ik er achter dat er veel producten niet in mijn maat beschikbaar zijn. Wanneer je als merk sportief en stijlvol wilt zijn, mogen er een paar mooie / nette jeans niet ontbreken. Deze zijn er al maanden niet in mijn maat beschikbaar. Toen ben ik uiteindelijk voor een Chino gegaan. Helaas was deze toch net iets te groot. Dit vind ik wel echt oprecht jammer. Zo, dit is het enige wat ik te zeuren heb. De kleding kreeg ik snel en netjes binnen. Ik vond het nog lastig om een keus te maken uit de toffe colberts die zij hebben. Deze keer ben ik voor modieus en opvallend gegaan.

Dit is mijn outfit van Van Gils

Voor mijn outfit ben ik voor klassiek en stijlvol gegaan. Ondanks de klassieke uitstraling moet het wel sportief blijven en dat is precies wat Van Gils je kan bieden. Ik ben voor mijn outfit voor een chino, colbert en jas gegaan. Zoals gezegd was de Chino net iets te groot maar niet ondraagbaar. Het is met mijn maat nu eenmaal best lastig om een broek te vinden. Het colbert is door de ruit wat opvallender maar wel heel tof. Hier ben ik echt heel blij mee. Wanneer je dit colbert op een chino of pantalon draagt, dan is het heel netjes. Wanneer je het colbert op een jeans draagt, is hij super stijlvol en sportief. De jas is ook echt geweldig! Ik vind een langere jas bij mij altijd lastig. Hij moet heel netjes gesneden zijn om niet lomp over te komen. Dat is deze jas dus echt heel mooi. Hier word ik echt heel blij van!!

Zo draag ik mijn outfit:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer