MuziekMuziek

Van Gils gaat voor gekleed stoer en kleurrijk in 2014

Van Gils had voor mij persoonlijk altijd een beetje oubollig imago, maar of  ik word  gewoon wat ouder of  Van Gils is heel hard bezig om dat beeld te veranderen!! De collectie van 2014 ziet er niet alleen geweldig uit, ze hebben er ook heel veel leuke en grappige details in gestopt die voor mij een merk echt iets unieks geven!! vangils

Van Gils slaat denk ik deze zomer de spijker op zijn kop!! De mode voor deze zomer is er een van mooie maar lichte kleuren (pastel). Ook gaan we eindelijk eens combineren….waarom eindelijk?? Ik ben al vanaf mijn geboorte tegen het kopen van setjes!!! Ik zie te vaak hoe mensen leuke kleding altijd maar op dezelfde manier en met hetzelfde dragen. Gemiste kans!!! Het is juist zo leuk om die blouse ook eens op een jeans te dragen of wat dacht je van dat stijve colbert, draag die eens op een jeans…stoere blouse eronder…coole sjaal erop en klaar!! Zo makkelijk is het!!! Weg met die setjes en combineren maar. Deze collectie van Van Gils laat zien dat je echt te gekke combi’s kan maken!! Kijk ook eens naar de kleuren van deze collectie….ook hier draait het om combineren.

vangils_003_logo

De uitschieter van deze collectie is The Travel Jacket!! Zoals de naam het al zegt, deze jacket is gemaakt om mee te reizen. Deze inspiratiebron zie je terug in de hele collectie met hele mooie kreukvrije stoffen. Maar deze Travel Jacket bied meer!!! Deze Travel Jacket heeft een aantal te gekke en slimme gadgets, zo zit verwerkt in de jas een oogmasker en oordopjes. Maar ook heel belangrijk als je reist is een goede binnenzak waar een ticket in past!!! Dit zijn voor mij van die leuke dingen die een merk tot een TOP merk maken. Net even anders en creatiever durven zijn dan anderen.

Nieuwsgierig geworden???

BRIGHTSVANGILS_LOOKBOOK_SET13_02
Van Gils 2014
BRIGHTSVANGILS_LOOKBOOK_SET15_03
Van Gils 2014
MOMADVANGILS_LOOKBOOK_SET18_04
Van Gils 2014
SINGAPOREVANGILS_LOOKBOOK_SET01_07
Van Gils 2014
SINGAPOREVANGILS_LOOKBOOK_SET02_05
Van Gils 2014
SINGAPOREVANGILS_LOOKBOOK_SET03_05
Van Gils 2014
SINGAPOREVANGILS_LOOKBOOK_SET04_02
Van Gils 2014
SINGAPOREVANGILS_LOOKBOOK_SET17_06
Van Gils 2014
VALENCIAVANGILS_LOOKBOOK_SET10_01
Van Gils 2014
VALENCIAVANGILS_LOOKBOOK_SET16_10
Van Gils 2014
VANGILS_LOOKBOOK_SET21_10
Van Gils 2014

 Voor meer inspiratie kijk op Van Gils klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer