MuziekMuziek

Denon Envaya, geweldig draagbaar geluid. Review

De Denon Envaya

envaya

Deze kreeg ik deze week binnen om te mogen testen en aan jullie voor te stellen. Ik wist dat ik een draagbare box zou binnenkrijgen die niet te groot zou zijn. Staat er opeens een grote doos klaar…..slik zo groot is toch niet draagbaar?? Het viel gelukkig erg mee…te snel geoordeeld!! De box zelf is niet echt heel groot, wel beschikt hij over een aardig gewicht. Voor mij geen probleem ik heb liever iets zwaarder,dat geeft houvast en een beetje robuustheid. Nieuwsgierig naar het geluid gelijk maar uitproberen…. even koppelen……wauw dat ging snel en makkelijk.

DSC03429

 

Het geluid van de Denon Envaya

Als eerste heb ik mijn telefoon gekoppeld met mijn Spotify erop. Nou afspelen maar…..wat…..echt….uit……dit……kleine….ding!!! Niet normaal wat een geluid en vooral wat een bass!! Dit had ik echt niet verwacht. Ik heb al eens wel eerder wat draagbare boxen gehoord maar de Denon Envaya steekt er echt met kop en schouders boven uit. Helemaal wanneer je bedenkt dat het om een bluetooth apparaat gaat, vaak kost die bluetooth wel wat kwaliteit. Bij de Envaya is hier echter niets van te merken. Ook biedt de Envaya de mogelijkheid om je apparaat aan te sluiten via een aux aansluiting, dus hij is voor heel veel apparaten geschikt. Met deze box krijg je op gebied van draagbaar muziek echt heel veel kwaliteit, oké  daarvoor moet je wel een aardig bedrag betalen. Met €198,- is hij niet heel goedkoop, wel krijg je heeeeeel veel waar voor dat geld. Veel draagbare  boxen kunnen echt niet tippen aan de kwaliteit van de Envaya.

 

Spelen met de Denon Envaya

DSC03431

Dat de Envaya ook met een beetje speelsheid is gemaakt zie je terug in het feit dat je het front in vier verschillende kleuren kan wisselen. Ofwel wanneer je in een andere omgeving of stemming bent is via de een los te koppelen frontje de kleur makkelijk te veranderen. Omdat het zo makkelijk is om hem mee te nemen moet hij ook wel een beetje batterij duur hebben toch?? Nou dat heeft hij wel….10 uur om precies te zijn. Daar kan je best wel even mee door dacht ik zo. Verder kun je hem gemakkelijk neer zetten op ieder ondergrond vanwege een makkelijk uit te klappen geïntegreerde steun. Ook is de onderkant van een anti-slip strip voorzien, waardoor hij niet snel zal gaan schuiven.

 

DSC03409

DSC03413

DSC03432

DSC03433

DSC03424

 

Kortom een super coole draagbare box waarmee je veel plezier gaat beleven en je omver zal blazen met de kwaliteit geluid die uit zo’n klein apparaatje kan komen.

 

Belangrijkste kenmerken

 • Denon heeft een stereospeaker ontwikkeld met dubbele 57mm drivers en een 100mm passieve radiator. Samen met de geïntegreerde gepatenteerde digitale-verwerkingstechnologieën van het ontwerp, zorgen deze voor een werkelijk sublieme audioprestatie
 • De speaker is verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering en wordt geleverd met stoffen voor het rooster in vier verschillende kleuren (Lunar, Indigo, Fandango en Sunset)
 • Bluetooth® aptX® Low Latency biedt streamingfunctionaliteit in cd-kwaliteit
 • NFC®-koppeling*: ongelofelijk snelle en eenvoudige Bluetooth-koppeling waar geen knop aan te pas komt *NFC-apparaat vereist
 • Geïntegreerde standaard: druk op de achterkant van de speaker en de standaard komt te voorschijn voor uitstekende stabiliteit op ieder oppervlak
 • AUX-ingang voor aansluiting van alle apparaten met een analoge audio-uitgang
 • Ook onderweg kunnen mobiele apparaten worden opgeladen via de USB-poort
 • Oplaadbare batterij met een gebruiksduur van wel tien uur
 • Snellader (2,5 uur)
 • Voedingsadapter van 100-240V met verschillende plugs voor gebruik overal ter wereld
 • Afmetingen (BxHxD) 10,04 x 5,51 x 1,89 inch
 • Gewicht: 3,3lbs.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer